Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman bu kadar daralmışken Zeki gelirse şükret.
Zaten olay ona dönmeye başladı dibin dibini gösterip en son Zeki'ye bile şükreder hale getirecekler diğer mevkilerde de öyle olması muhtemel mesela stoper transfer etmeyip Nelsson'u ön plana çıkardık diyecekler sezon içi yine forma vermeyip stopersiz kalınca Metehan'ı filan oynatacaklar.

Zekinin 2 net maasi var. 1,5 senesi kalmis. Bizden 3,5 senelik ve 2,5 civari maas ister diye düsünüyorum.

Elimizde 11 e sağ bek yokken oraya birde rotasyon mu bakıyoruz yani
Olur abi neden olmasın efor isteyen bir transfer değil Zeki bitirmek. Ben gidin çekin demiyorum Liboş bey bu kadar gelirse yangın yapmalık bi durum göremiyorum onu söylüyorum. Ha sen sağ bekimiz bu dersen o başka. Gelirse uyguna rotasyona girer mantıklı da olur.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

Hiç bir Tr muhabirini ciddiye almaya gerek yok, adamlar samiyen yazınca haber diye geçmeye başlıyorlar seviye bu...

Olur abi neden olmasın efor isteyen bir transfer değil Zeki bitirmek. Ben gidin çekin demiyorum Liboş bey bu kadar gelirse yangın yapmalık bi durum göremiyorum onu söylüyorum. Ha sen sağ bekimiz bu dersen o başka. Gelirse uyguna rotasyona girer mantıklı da olur.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Önce 11 e birini alalımda sonra rotasyonunu düşünelim o pozisyonun rtaş.

Hani B.B'den çıktığımızı açıklamak için başkanın hastane çıkışı bekleniyordu.

Daha bunun açıklamasını bile yapamıyorlar bu adamlardan transfer bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt