- 23 Temmuz 2011
- 75.687
- 51.179
- 4.843
Genel sohbet basliginda bu konunun masaya yatirilmasi lazim üstat.Trans bir arkadastan dostum![]()
Detaylari ogrenelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genel sohbet basliginda bu konunun masaya yatirilmasi lazim üstat.Trans bir arkadastan dostum![]()
Nasil bu damacana?tjk
bayernden emirhan demircana bitiriyormus
Aleykum Selam güzel kardeşim gelmedi
BB’den çıkar çıkmaz açıklanacak. Her an çıkıp açıklanabilir.Çinli dev sponsor işi ne oldu?
Neden öyle acaba? Sponsorluk bedeline de mi çöküyor bb?BB’den çıkar çıkmaz açıklanacak. Her an çıkıp açıklanabilir.
Herifler de tuhaf kendi oyuncusu için Galatasaray'da oynayamaz diyorlar
Ücretten ziyade muhtemelen ‘tahsilat probleminden’ ötürü arayış vardır hocam. Birkaç sponsorun geçen seneden beri ücreti ödemede sıkıntı yaşadığını zaman zaman duyuyoruzBu sene 245 milyon lira veriyorlar daha fazla verecek kim acaba? Bir de arayış olsa bile gelecek sezon içindir artık. Yakup maksat haber olsun demiş.
Gelecek sezon içindi zaten görüşülen varsa bile ama o zaman da yazıyordum sonu Katarlı sponsor işine bağlanır onun.Çinli dev sponsor işi ne oldu?
Ben buna inanırım arkadaşRuben Neveşş![]()
Bu baya somut ilerliyordu yavGelecek sezon içindi zaten görüşülen varsa bile ama o zaman da yazıyordum sonu Katarlı sponsor işine bağlanır onun.
Zahmet olur.Edit: Yasak kaynak
GS ile yollarını ayıran Zyiech'in gece İsanbul'dan ayrılacağını yazmış.
1 yabancı gittiğine göre bu hafta 1 yabancıyı getirirler diye tahmin ediyorum ya bek ya hücum oyuncusu olur. Nelsson gitmeden stoper gelmez.