Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar ikna kabiliyeti yüksek, liyakatli ve background'u güçlü transfer komitemiz varken yapılan yangını anlamsız buluyorum.

Uzun süredir mental sorunları var, Amorim gelmeden önce de vardı, takımın durumu bence tüketti onu. Ole dönemi çok iyidi mesela zaten oynasa world class bir adam , dünyadaki en iyi 10 şutörden birisi.

Ben bu tükenmişliği dediğim gibi United’a bağlıyorum, ondandırki ingiltere’den İspanya’ya gitmek istiyor. Biz alsak zaten hazirana kadar gelebilir anca.

Baba 19/20, 20/21, 22/23 sezonlarındaki istatistikleri çok çok iyi. Kaldı ki Manchester Ronaldo döneminden sonra sürekli irtifa kaybetti. Acaba takımdan ziyade teknik direktörle olan iletişim mi performansında etken rol oynuyor ?

Peki sen bu işin ne tarafındasın? Gelsin diyebiliyor musun ?

Bu arada genel hissiyatım maksimum Zaniolo performansı verecekmiş gibi.

Baba 19/20, 20/21, 22/23 sezonlarındaki istatistikleri çok çok iyi. Kaldı ki Manchester Ronaldo döneminden sonra sürekli irtifa kaybetti. Acaba takımdan ziyade teknik direktörle olan iletişim mi performansında etken rol oynuyor ?

Peki sen bu işin ne tarafındasın? Gelsin diyebiliyor musun ?

Bu arada genel hissiyatım maksimum Zaniolo performansı verecekmiş gibi.
Tabii ki gelmeli, bu tarz bir oyuncumuz yok şu an şapkadan tavşan çıkaracak. Ona buna bok ata ata takımdaki kurtarıcı Sallai, altı pasta yerdeki kalecinin kafasına şut çeken bir herif.

0 istihbarat ama görüştüğümüz oyuncunun bu olduğunu düşünüyorum. Yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Buendia aston villa ise asensio bizim malimizdir bonservisi ile

Sol bek ve sağ bek al jacobsu sol stoepr yap

Uzun 6 al
10 no ve yaratıcı kanat al

Bu kadar

Tabii ki gelmeli, bu tarz bir oyuncumuz yok şu an şapkadan tavşan çıkaracak. Ona buna bok ata ata takımdaki kurtarıcı Sallai, altı pasta yerdeki kalecinin kafasına şut çeken bir herif.

İşte bu gidişat Rashford olmayınca yeni Jelert ve Sallai lere doğru gidiyor. Bu filmi önceden de izledik. Umarım gelir ve tam da dediğin gibi olur, davamız ortak

Jakobs'un sakatlandığı söyleniyor, idman fotoğraflarında yokmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt