Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Demek ki görüşmeler bitmeye yakınBurhan Can Terzi: "Galatasaray'da futboldan sorumlu yöneticilere konuşma yasağı geldi."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki görüşmeler bitmeye yakınBurhan Can Terzi: "Galatasaray'da futboldan sorumlu yöneticilere konuşma yasağı geldi."
Sergenim astral seyahat mı ? Otobüs kaldırma imkanın varsa, beni de al2019 transfer nöbetine gidiyorum ben yine,mutlu olduğum tek zamandi
jakobs 8-9 jelert 11 total 20 milyon € oynadıkları toplam maç iki elin parmaklarını geçmez,, boey parasını hiç etti herifler
boey de b.munich'de toplasan 10 mac oynamamistir.jakobs 8-9 jelert 11 total 20 milyon € oynadıkları toplam maç iki elin parmaklarını geçmez,, boey parasını hiç etti herifler
Yazın dursunla hatip'i yalayıp gelip burada kafa açma seni kurban edicem bu gece yoksa.sparta prag deplasmaninda kaan berkan ciktiktan sonra ajax deplasmanina da kaan berkan cikma ihtimalimiz yüksek.
milyonlarca taraftarla dalga geciliyor
evet , başkan mı artık bilmiyorumda ....Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da futboldan sorumlu yöneticilere konuşma yasağı geldi."
BCT: 1 oyuncu bu hafta bitirilmesi hedefleniyor. Avrupa listesine kadar 2 oyuncu yetiştirilecek. AL listesinden sonra 1 kesin 2 de olabilir TR için düşünülen transfer varmış.Demek ki görüşmeler bitmeye yakın