Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.931
- 10.195
- 2.168
Bir ara Dennis Man diyorduk, esas bunu almalıyız demiştim ama vazgeçtik.Cicaldau ve Morutanlı döneme dönmemiz hiç uzak değil her şey bir anda değişebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ara Dennis Man diyorduk, esas bunu almalıyız demiştim ama vazgeçtik.Cicaldau ve Morutanlı döneme dönmemiz hiç uzak değil her şey bir anda değişebilir.
Fiyasko üzerine fiyasko..Öyle böyle değil.Yav yeter be kardesimmm. Eger jakobs zorunlu degilse fesih edin kontratini defolup gitsin. Bu ne be 3 mac var 5 mac yok
Baslayacam bu yönetim ve teknik heyetin yapacagi transferlereeee
Takıma sahip çıkın, her yerden saldırıyorlar bari siz yapmayın
Olum adam belki İshal oldu kimsenin haberi yok niye sallıyorsunuz bilmeden Jacobsa
Bunu bağlamışlar. Ağzı bozuk birine havale edip ağzının payını verdirebilirsin ancak. Kalitesiz bir adamErmanın mesnetsiz açıklamalarına bi tepki konulmalı
Bizim neyimizden korkacakmış hakemler
Tff mhk herşey fb elinde
Bugün biri tweet atmıştı mhkdaki kirli ilişkileri yzmıştı
Canım zorunlu satın alma durumu var ama zorunluluk için kriterlerle ilgili bilgi bulamadım.jakobs olayı ne yav - zorunlu/değil muhabbeti nedir ?
Rahmetli aydemir reis gelirdi hakkındanBunu bağlamışlar. Ağzı bozuk birine havale edip ağzının payını verdirebilirsin ancak. Kalitesiz bir adam
Biz yine koyalımda Galatasaray düşmanları içeride gibi dostum malesef.
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Nefes alma yasağı da gelmeli. 5 dk yeter..Burhan Can Terzi: "Galatasaray'da futboldan sorumlu yöneticilere konuşma yasağı geldi."
Yabanci kontenjanini bunami harcicanMaestro peşin 3 m avroymuş
Bence bitirlmeli bu iş, demirbayla sezon geçmez
Ben yazın da durumdan ümitli değildim Osimhen, Yunus piyangosu çıkmasa zaten şu an daha kötü durumda olacaktık, devre arası naptık, koca bir hiç.Fazla pesimist görüyorum mesajlarını, bir yarım ağız tavır mı gerçek hisler mi?