Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.648
- 101.839
- 5.238
yaşasııııııın 2 yıldızla temasa geçmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
durumlarini sormak icin heraldeyaşasııııııın 2 yıldızla temasa geçmişiz
Yav tamam da sakatlık da açıklanmadı ki adam belki üşüttü de çıkamadı idmana bir beklemesek miidman fotolarında yok
Yusuf ziyech yolla icardi dondur tamamdırYabanci kontenjanini bunami harcican
Kral midesini bozsa nasıl olacak o iş erken celalleniyozBen Jakobs olsam sahaya ördekle gelir yine kadraja girerdim Taham![]()
Ahlatçı temsiliNefes alma yasağı da gelmeli. 5 dk yeter..
Ben yazın da durumdan ümitli değildim Osimhen, Yunus piyangosu çıkmasa zaten şu an daha kötü durumda olacaktık, devre arası naptık, koca bir hiç.
Kahkaha atacağim simdiBurhan Can Terzi: "Galatasaray'da futboldan sorumlu yöneticilere konuşma yasağı geldi."
Sol ya da sağ bek profil bu tarz olmalı, başka çare yok.
Bonservisli alabilirizJoao Felix yazıyordu bir tane Gs muhabiri utanmadan. Ulan Chelsea’nin kiralık kontejyanı kaldı mı baktın mı hiç
Geçen sene beksiz devam edince ben yine pek ümitli değildim durumdan, Köhn falan yamasıyla Okan iyi idare etti açıkçası ama kanat rotasyonu çok iyidi ve yedekten çok katkı alıyorduk biri formsuzken diğeri katkı verdi hep, şu an o da yok.İkinci virgüle kadar katılıyorum. Son cümle için, 10 gün kadar kaldı galiba, gerekli-iyi hamleler yapılırsa hava değişir mi sence? Ya da bu kadroyla kalsak, ipi göğüsleyemez miyiz?