Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasahaya 3 milyon euro’ya Antep’ten Batista alınmalı, Demirbay’la olmaz bu iş….

Bu çocuğun fiziği sürati iyidi,çok çabuk saldık sanki.

Nefes alma yasağı da gelmeli. 5 dk yeter..
Ahlatçı temsili
indir.webp

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Pastacılarİstifa heştegi tt oldu

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

Ben yazın da durumdan ümitli değildim Osimhen, Yunus piyangosu çıkmasa zaten şu an daha kötü durumda olacaktık, devre arası naptık, koca bir hiç.

İkinci virgüle kadar katılıyorum. Son cümle için, 10 gün kadar kaldı galiba, gerekli-iyi hamleler yapılırsa hava değişir mi sence? Ya da bu kadroyla kalsak, ipi göğüsleyemez miyiz?

Joao Felix yazıyordu bir tane Gs muhabiri utanmadan. Ulan Chelsea’nin kiralık kontejyanı kaldı mı baktın mı hiç

İkinci virgüle kadar katılıyorum. Son cümle için, 10 gün kadar kaldı galiba, gerekli-iyi hamleler yapılırsa hava değişir mi sence? Ya da bu kadroyla kalsak, ipi göğüsleyemez miyiz?
Geçen sene beksiz devam edince ben yine pek ümitli değildim durumdan, Köhn falan yamasıyla Okan iyi idare etti açıkçası ama kanat rotasyonu çok iyidi ve yedekten çok katkı alıyorduk biri formsuzken diğeri katkı verdi hep, şu an o da yok.

2 tane nokta atışı 11e koyacak adam lazım, alabilirler mi sanmam. Aralık başında Skriniar Mikautadze haberleri çıktı, şubata geldik, güven olmaz bu yönetime zaten güvenmyiordum da işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt