- 18 Temmuz 2009
- 81.994
- 239.507
- 5.263
İlk devre etkin değillerdi derken onu kastettim.Geçen sene Mertens'te ilk yarıyı nispeten boş geçirmişti ikinci yarı açılmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk devre etkin değillerdi derken onu kastettim.Geçen sene Mertens'te ilk yarıyı nispeten boş geçirmişti ikinci yarı açılmıştı.
Gsye yapacagi en buyuk hizmet istifa etmesi olacaktirSözde GS yöneticilerinin umrunda olmayan hususlara bizim dertlenmemiz de saçma gerçi, geçen sene de Assignon bitmişken transferi engellediler BB'den çıkıcaz diye
Hala çıkıcaz, Dursun kadar yalan söyleyip hala ciddiye alınan birisi az vardır.
Mariano gibi asist yapabilseler bari,ne bileyim mariano gibi topun dibine girip kanat oyuncusunun önüne top atabilseler en azindantüm paraları beklere harcayın.. yazın da yenilerini alırız. 10 dan aşağı vermeyin..
niye öyle bi kanala geçiş yaptı bu herifBülent Timurlenki yasaklayın forumda. Yasaklı kaynağın kanala geçtiğinden beri tek derdi bize çakmak
kerem 10 noda oynuyordu cunkuGeçen sene Mertens'te ilk yarıyı nispeten boş geçirmişti ikinci yarı açılmıştı.
Acıklama yapın jakobs neden idmana cıkmadı