Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.500
- 12.005
- 1.418
Benide cikarin idmana bombos bende vururum oraya macta at aslan daha dogrusu once topu tutup bir pas verde gole bakariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz niye acikliyoruz, sonra dedikodu malzemesi cikiyor, kime ne ozaman.Ceza gerektiren bir unsur yok ortada
Biz böyleyiz, onlarda öyle.biz niye acikliyoruz, sonra dedikodu malzemesi cikiyor, kime ne ozaman.
dur be sampiyon daha adim 2 idmanla maca cikmis, ona bakarsan sarada son mac cok kötüydü onudami elestirelim, az sabir.Benide cikarin idmana bombos bende vururum oraya macta at aslan daha dogrusu once topu tutup bir pas verde gole bakariz
Osimheni ve sarayı çok biliyorlardı ya,jakobsu.cok arariz şimdi bunların haberleriniHabersiz kalan muhabirler artık yönetime saldırmaya calısacaktır
taraftar olarak sagduyulu olmalıyız
bu taliscanin maliyetini cok merak ediyorum.Biz böyleyiz, onlarda öyle.
Bizde kuruşuna kadar maliyetini öğrenmek isteyen hayli fazla zaten.
Sara bolgesinde oynamadi sakatlik donusu anlarimda bir futbolcu yarim saate bir tane pas atamazmi yahu garibime gittidur be sampiyon daha adim 2 idmanla maca cikmis, ona bakarsan sarada son mac cok kötüydü onudami elestirelim, az sabir.
hepitopu 20dak oynadi, bence bos transfer degil, bekleyelim bakalim.Sara bolgesinde oynamadi sakatlik donusu anlarimda bir futbolcu yarim saate bir tane pas atamazmi yahu garibime gitti
Gardi yaparErenle Oğuz’u alamayan adam yapacak transferleri aynen.
Taşak mı geçiyorsunuz ya