Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2025-2026 Galatasaray

----------------------Berke--------------------
-----Davinson--Danso--A.kerim------
Osayi-------Torreira--Sara-------Diouf
----------------------İlkay----------------------
--------------Osimhen--Icardi-------------

---------------------Günay---------------------
-------Emin-----Scout---Ahmetcan----
Hampus-----Scout--Efe-------Jakobs
---------------------Yunus---------------------
---------------Scout----Altyapı-------------

Muslera - Emeklilik
Nelsson - 8m Euro
Jelert - 8m Euro
Demirbay - Free
Berkan - 2m Euro
BAY - 40m Euro
Zaniolo - 15m Euro
Sallai - 2m Euro
Batsuayi - Free
Mertens - Emeklilik

Osimhen - 65m Euro
Diouf - 20m Euro
Osayi - Free
Hampus - 4m Euro
İlkay - Free
Ahmetcan - 8m Euro
Danso - 20m Euro
Scoutlar - 10m Euro

saranın saçlar böyle bonusken çok daha iyi duruyor ya örme işine ara vermesi lazım

transfer yağmuru başlıyor
şemsiyeleri doğru açalım

Yav beyler bu adamlar 3 milyonluk adamı 10 milyona zor alabiliyor, Osimhen'e 70 milyonu parayı elimizle versek hadi gidin alın desek valla onu bile beceremezler böyle bir operasyon yönetebilme ihtimalleri 0.

Allah yüzümüze baksında zeki çelik gelmesin, şu hayatta en nefret ettiğin 3 tane futbol katili say deseler birine tarık çamdal derim ki o zekiden daha potansiyelliydi sadece bizi söğüşledi diye bunu söylüyorum diğer ikisi ise kai havertz ve zeki çelik yemin ederim bir damla su vermem bu kulübün formasını giysin maç falan izlemem o derece. İnanılmaz kötü bir oyuncu zeki.

Correa ve Tchatchoua’yı alın yeter artık.

Baktım maçlarına o bek baya iyi. Correa da Mertens’i ikame eder hem de asist yapar Osimhen’e kanat olarak da Yunus ve Barış’a da çok ciddi rekabet ve alternatif.

Nelsson giderse bir de stoper tamamdır.

Kaan’ı da stoper ve ön libero rotasyonuna kaydırırız bu şekilde

Mertens'i kesecek adam alsak sorunların %50'si azalır bence ama arayış bile var mı şüpheli. Salak salak stoper peşinde koşuyoruz o sağlayacak heralde ilerideki geçişi, topu tutacak bizde bla bla.

Altı üstü bir sağ bek alacaksın ama net adam bir de Mertens'i yedek bırakacak oyuncu hepsi bu la sanki atom parcalayacaklar

Zeki Celik gelse yine iyi yav en azindan avrupa gormus milli topcu deriz. Sallai denilen adami da ilerde kullanma firsati buluruz. Valla ben artik Zeki Celike fitim iyi bir miktara.

Mertens'i kesecek adam alsak sorunların %50'si azalır bence ama arayış bile var mı şüpheli. Salak salak stoper peşinde koşuyoruz o sağlayacak heralde ilerideki geçişi, topu tutacak bizde bla bla.

Altı üstü bir sağ bek alacaksın ama net adam bir de Mertens'i yedek bırakacak oyuncu hepsi bu la sanki atom parcalayacaklar
Mertens yerine Sara yi kullansak olmaz mi ?
Lemina ile torrera ikilisi olsa sarayı mertens yerine kullanabiliriz.
Yada 4 4 2 ye dönüp osimhen in yanına bir golcü alacağız elmander gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt