- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.588
Reyiz bana da eu4 oynamayı öğretmişti sağ olsun ama oyunda bile toxicti adam forumda neden banlaniyor bilmiyorum da ısrarı düşünülünce hak etti sanki dönmeyiFuad geri gelsin yav iyi adamdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyiz bana da eu4 oynamayı öğretmişti sağ olsun ama oyunda bile toxicti adam forumda neden banlaniyor bilmiyorum da ısrarı düşünülünce hak etti sanki dönmeyiFuad geri gelsin yav iyi adamdi
Bizimkiler görüntü yapmayı seviyor yapmışızdır o teklifi ve bence hedef osimhen bonservis kiralık bek ve stoper almakBizim Osimhen icin 65 milyon euroluk yaptigimiz teklif dogrumu?
Kaynak italyanlarmis?
Ekli dosyayı görüntüle 276967
tutunamayanlar
eyup aydina noldu ya o hic yok piyasada herifi futboldan soguttuk.
onlar okanin ilk sezonunda geldiler yayusuf demir ve ross da yok sanki
Ross Prag'da kiralık olarak.yusuf demir ve ross da yok sanki
sörloth + cherki çekelimGelecek sene forvete Osimhen'in 60 milyon euro bonservisle mi alınmasını istersiniz yoksa Dovbyk veya Sörloth'un 30 milyon euro ve bonuslarla mı alınmasını istersiniz..
iyi ki sallamışız aşilde sorun varJacobsa erkenden sallamayın bir durumu belli olsun dedik elli kere
Ara transferde Berke Özer - Maestro - Walker Peters alınıp Nelson kadro da tutulsa bile yeterli. Rashford bu pastanın süsü olur ama onsuz bile bu 3 adam benim için yeterli.
şakir o'neill tarafımızca uçurulmuştur. :dtaraftar çıldırdı taraftar fıttırdı