Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.932
- 10.195
- 2.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wagner pina kim lanGenk muhabiri sağ bekleri için yapılan teklifi kabul etmediklerini söylemiş.Satın alma opsiyonuyla kiralık yapmışız ilk teklifte daha sonra bonservisle teklif yapmışız.Wagner Pina bizim aradığımız sağ bek 5-6 milyon euroya da bitebilir bu transfer bence yav![]()
Estoril'de oynayan sağ bek.Daha çok 3lü savunma sistemlerinde iyi oynuyo..Wagner pina kim lan
Beyler kızılyıldızda mimovic diye bir adam varmış 20 yaşında izleyeniniz var mı ?
Okanım olmasın zaten fenerle ismi geçiyor daizlemedim ama mimovic isimli topçu olmaz
hiçbirşey olmaz bundan
Ben alacaklarını zannetmiyorum. Bir kaç maç sonradan girip iyi işler yaptı ama hep yedek yani. O hocada zaten adam edemezse kimse edemez gibi.atalanta 15e alacak gibi görünmüyor mu şu an
Okanım olmasın zaten fenerle ismi geçiyor da
Muradım oralardan yeni bir Marcao buluver bize ya, cebimizde yoksa başka bir yerimizden de veririz yeter ki sen ikna etEstoril'de oynayan sağ bek.Daha çok 3lü savunma sistemlerinde iyi oynuyo..
Amma yangın yaptı herkes ya
Sanki dünyanın sonu geldi
bık bık bık ergenler gibi
isteyen gitsin cityi reali tutsun
Acil olarak kendine gelmen gerekiyorAmma yangın yaptı herkes ya
Sanki dünyanın sonu geldi
bık bık bık ergenler gibi
isteyen gitsin cityi reali tutsun
Gardi abinin elinde 3 ocak gece yarısı kim varsa onu düşürürüzReşfird düsürürmüyüz oradan
Son gun 3 subat olsa iyi. 3 subat diger ligler icin son gun, bizim icin 6 subat(avrupa listesi) 13 subat (lig) son gun. Çilemiz 2 hafta daha devam edecek malesefson gün yani 3 Şubatta 2 tane uçak iner tahminimce.
Gudmunsson haberi nerden cikti?Gudmunsonu hiç izlemedim ama isminden ve uyruğundan yaptığım çıkarıma göre iyi çıkma ihtimali düşük. Fiorentina'da fark yaratamayan hücum oyuncusunu alıp ne yapacağız yaw?