Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada FB'de üçlü oynadığından beri gol yiyor.

Hatayspor 1 gol
Konyaspor 2 gol
Demirspor 0 gol
Göztepe 2 gol (Dörtlüye dönüp çevirdiler)

Ofansif olarak bir tek Göztepe maçında fark yarattılar ama o da 4'lüye döndükten sonra.

Yani üçlü oynamayı bilenler de gelse yine riskli olacak onu devam ettirmeleri.
Göz maçının dönmesinin 4'lü ile alakası olduğunu sanmıyorum. 10 dakika içinde kuş taşa çarptı gibi bir şey oldu.

1. gol saçma sapan bir gol -2 kez sektirdiler topu önüne düştü tertemiz-
2. gol duran top, güzel attı hakkını vermek gerek
3. gol yine saçma sapan bir gol -kaleci uyudu-

Sonra Göz uyanana kadar dakika 80 oldu.

1-0, 1-1 hatta 2-1'i biraz koruyabilseler her türlü puan alacaktı Göz.

Erden baskanin ahi var. Ahlatci company o yuzden heryerden ret yiyip rezil oluyor bizide rezil ediyor

Umarim aglayarak gidersiniz basimizdan

Gs yöneticileri anonim x hesapları açıp sosyal medyada duyumculuk oynuyor. Garip garip anonim hesaplar çıkıyor karşıma x’te..ve çoğuda doğru bilgi oluyor. Bunlar yöneticilerden başkası olamaz

1738163730387.webp

içerden net bilgidir

forvet için ana amaç embolo
emboloyu çok istiyormuş okan buruk bats gidecekmiş büyük ihtimal

ortasaha için ilkayı kovalayacakmışlar son güne kadar

stopere nelson gittiği an aleksander için tüm şartlar zorlanacak

sağbek listebaşı assignon

kanat için ise rashford listenin 1 numarası

bilgi kaynağım gsli bir işadamı (ayriyeten eski bir başkanımızın akrabası benimde uzakdan akrabam)
kulupdeki bazı arkadaşların arkadaşı
İlkay'da patladın mason içlerinde en kolayı ilkay city yeni yapılanmaya gidecek eskiler şutlanacak.

Yaz transfer sezonundan sonra bunlardan zaten pek bir beklentim yoktu ama beklediğimden bile daha beter çıktı bunlar.

Fırsat transferi, eksiklerini tamamladıktan sonra hesapta olmayan ve takımın yararına-bütçesine uygun transfer demek değil mi genel olarak?

Biz eksik-elzem bölgelerimizi de fırsat transferiyle doldurmaya çalışıyoruz a.

Pastacı börekçiyle iş yaparsan olacağı bu.

Taraftarın yerinde olsam tüm gazetecileri takipten çıkarım. O zaman belki haber yapmaya çalışırlar.
Resmen aralık ayından beridir taraftarı sağdılar ve yine son güne geldik. Bu adamları neden takip ediyorlar anlamıyorum.

*. sevgili ersin hatirlattigin iyi oldu .

o donem *transfer basliginda bir adet kisa yorum yapmistim ;
kalitesi ve kumasin dan bagimsiz ; bu transfere mesafeliyim .demistim. nedeni de ; *sakatlik dolayli *sureklilik konusundaki *cekincelerim di .

velhasil, bu sezon baslangicin dan bugune , malesef *endise *ettigim bold durumu birden fazla yasamaya basladi.

tanim ; bile bile lades.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki

saygi ve selamlar.
dolandırıcıları bizlerden çok daha iyi tanıyacak bir isim olan sn Cem Uzan bu transferde ekibimizi uyarmıştı Suat hocam..

demirbay sakat ,jakobs sakat..sağbek var da yok..sol bek yedeği zaten yok..ajax maçına 4 lü oynarsak orta sahaya yedekten girebilecek tek adam efe akman..bu nasıl bir kadro planlaması..yönetimin ne kadar beceriksiz olduğu aşikar da bu kadro planlamasında okan hocanın da büyük hatası var.

embolo işi olursa güzel olur,, çift santrafor embolo/osimhen avrupada her takımı zorlar. bizim saçma sapan uzun vurma futbolunda da barışla birlikte baya işimize yarar.

yıllık 4 ödenen bats bidonundan nasıl çıkarız orası muamma

Jacobs nere sakatlandı yav Ajax maçına çıkamıyorsa bu adam da başımıza kaldı demektir opsiyonu zorunlu herhalde. O kadar para bağladın adam sezondaki maçların neredeyse yarısında yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt