- 1 Mayıs 2018
- 57.851
- 48.628
- 3.873
Correa’yı alın be Samiyen ne güzel yazdı zamanında.
İkna edin şu adamı
simeone birakmaz
kendi gelmek istemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Correa’yı alın be Samiyen ne güzel yazdı zamanında.
İkna edin şu adamı
Bugün de Okan hoca yine yönetim çalışıyor, iyi niyetliler vs vs konuşacak taraftar iyice köpürecek.
ee adamlar tamamen gizli yürütüyor iş bitince de sabuna açıklatıyor. Onu kahramanlaştırıyor. Bizim kamil muhabirlerde, şovcu yöneticilerden ne kaçırsa hemen sosyal medyaya atıyor daha iş başındayken baltalanıyor. Hele o samiyen haber elli tane isimi yazdı ilgi mektuplarına kadar açıklıyor bu takım bu rezillerle nasıl transfer yapsın söyleyin dostlar!bu ifb ne ara sağ bek aldı yahu, ismi hiç duyulmamış tak diye getirdiler. Ellerindeki beğenmediklerini de jk ile kapışamıyoz ha. Daha ne kadar rezil edecek bizi bu yönetim
Aurier alıp kapandığında da hiç bir şey olmamıştı. Dursun Özbek başkan olduğu sürece rezilliğe devam zira vizyonu yok.Transfer dönemi böyle biterse bizde sizi bitireceğiz.
Gardi ve yanında bu işleri yapabilecek Türk 1'ini bulmak zor olmamalıAnkete göre forumun büyük çoğunluğu sportif direktör şart diyor.
Ekli dosyayı görüntüle 276999
Yeni anketlerde görüşmek üzere![]()
fırsat transferi olayı böyle bişey değil zaten.hayır benim anlamadığım okan hoca nasıl bu yönetime ayak uyduruyor..elzem olan transferler belli..hatta bir adım ötesini söyleyeyim acaba kendisi mi fırsat transferi olayını istiyor daha çok ? yıldız kıvamında olupta düşüşte olan futbolcuları bu dönemde alabilirz mantığını mı güdüyor..yaz dönemi yapılan hatalar ortada iken yine aynı stratejinin izlenmesi ve okan hocanın bu konuda ayak uyduruyor olması hoca adına büyük eksi bana göre..basın önünde yönetime laf sokmasın ama en azında içeride bir ağırlık koymalı.O dönemde kimi alacaksınki yine alamazsın.
Milletin çer çöpüne zaten ihtiyaç yok.
Gardi ve yanında bu işleri yapabilecek Türk 1'ini bulmak zor olmamalıYönetim transfer yapmak istemiyo.Menajerlerler önersin biz alalım modundalar bence kanks yav
![]()
Erden Timur frenliyordu tepkileri. BB anlaşmasından çıkılacak harcama yapılmayacak dendi ona da Erden Timur için ses edilmedi.Aurier alıp kapandığında da hiç bir şey olmamıştı. Dursun Özbek başkan olduğu sürece rezilliğe devam zira vizyonu yok.
Marsilya, Amine Gouiri için 2 M€ kiralama bedeli + 10 M€ satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.
Rennes bu teklifi geri çevirdi. Marsilya’nın yeni bir teklif sunması bekleniyor. Gouiri, Marsilya’ya gitmek istiyor. (via FM)
Bu iyi niyetiyle Okan’ın lider olması falan imkansız. Zamanında FTye de yaptılar aynısını çıktı verdi listeyi canlı yayında.fırsat transferi olayı böyle bişey değil zaten.hayır benim anlamadığım okan hoca nasıl bu yönetime ayak uyduruyor..elzem olan transferler belli..hatta bir adım ötesini söyleyeyim acaba kendisi mi fırsat transferi olayını istiyor daha çok ? yıldız kıvamında olupta düşüşte olan futbolcuları bu dönemde alabilirz mantığını mı güdüyor..yaz dönemi yapılan hatalar ortada iken yine aynı stratejinin izlenmesi ve okan hocanın bu konuda ayak uyduruyor olması hoca adına büyük eksi bana göre..basın önünde yönetime laf sokmasın ama en azında içeride bir ağırlık koymalı.
Cenke bile muhtaç kaldıysak…. Söylencek başka söz yok. Abdül başkan bile şuan gözümde transfer baronu gibi gözüküyor.%100 vaziyet bu.
Cenk Ergün bile olsa bunlardan iyiydi. En azından işin profesyoneli idi. İş adamının transferle ne işi olur