Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iyi niyetiyle Okan’ın lider olması falan imkansız. Zamanında FTye de yaptılar aynısını çıktı verdi listeyi canlı yayında.

Bu yöneticileri adam yerine koyarsan böyle olur, itibarsızlaştıracaksın. Jelert’e onay verdim ama ilk tercihim Doueydi diyeceksin açık açık gerekirse.

Çiğ köfteciye güveniyorum demekle transfer yapılmıyor.
Bu sene şampiyon olursa Terim gibi esip gürleyeceğini düşünüyorum ben. O güç yoktu bugüne kadar elinde. Bu seneyi de alırsa işin rengi değişecektir.

Erden Timur tribi bırakıp derhal Galatasaray başkanı olmalı

Bu iyi niyetiyle Okan’ın lider olması falan imkansız. Zamanında FTye de yaptılar aynısını çıktı verdi listeyi canlı yayında.

Bu yöneticileri adam yerine koyarsan böyle olur, itibarsızlaştıracaksın. Jelert’e onay verdim ama ilk tercihim Doueydi diyeceksin açık açık gerekirse.

Buruk bey maas yukselince korumaya gecti

Erden Timur tribi bırakıp derhal Galatasaray başkanı olmalı
adamı yalı bebesi tehdit etti koruyabildik mi? şahsi işleri de bozulmaya başlamıştı. Rahat çalışamadığını düşündüğü ortamda bıraktı. Camia desteklemezse girişmez bir süre bu işlere.

Antep maçını da boş geçeriz sonra eldekilerden daha kötü adamları doldururuz.

Plansızlığı iş bilmezliği iliklerimize kadar hissettirdiler.

güzel adamdı aslında

e4cc5c4d77374d5fb5cde9c6920c6137.jpeg

İyi niyetle alakası yok lider olunmaz lider doğulur başarı yakışmıyo kendisine

İsmail kartal ne anadoluda ne fbde başarılı oldu geçen sene okan şmp kendi ikinci oldu iso daha başarılıymış gibi kaldı insanların aklında

Ben anadoluda şmp olup gelecem gsde de üst üste 2 sene şmp olup 3.ye normalde 4.ye gidecem elime 100mluk oyuncu verilecek 300m euroluk kadro verilecek ona gelsin buna gitsin diye rahat rahat hareket edecem var ya şu an dünyaya savaş açmıştım,her yerde dünya mı samet mi tartışmaları yapılyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt