Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence rashford kiralik falan kesin bile gelecek,bu sessizliğin başka açıklaması olamaz.

beklentiye girmeyin zaten gardi fln yok ki işin içinde
bizim urfalı gidip iletişim bile kuramaz man u'yla

ajanı da barcelona ile görüşüyormuş şu ara sam wallace'ın dediğne göre

Adamlar ligde

1 gol 5 asistle oynayan Kostic'i
3 gol 3 asistle oynayan Maximin'i

gönderebilir miyiz diye düsünüp yollar ararken sözlesme teklifine olumlu cevap vermeyen Osayi'yi sepetleyip yerine sag bek getiriyor.

Osayi, Dursun yönetimin oyuncusu olsa 3m euro garanti paradan 4 yillik sözlesme imzalamisti simdiye kadar. Nasil olsa daha iyisini getiremeyiz diye pazarlayip 3-4 video ve tshirle duyurusu yapilirdi.

Yeterli performans göstermeyen oyunculari vakit kaybetmeden sepetliyorlar. Sezonu kapatanlarin lisanslari donduruluyor.

Bizim yönetim (!) 1 - 1,5 senedir takimdaki bos mevkileri dahi dolduramiyor, yanlis transferleri az da olsa zararla gönderebilmek icin ugrasmiyor.

FFP ve göstermelik de olsa TFF limitlerine kilif uydurup hallediyorlar bir de her seyi. Iki yönetimin arasindaki fark cok net belli oluyor.

Yenilen pehlivan gürese doymazmis derken bunlar daha önce bizim yaptigimiz seyleri yapmaya basladi, bizimkiler de hic bir sey yapmadan yan gelip yatmaya basladi (!).

Heriflerin aldığı bek levent mercanın sağ bek versiyonu.

Allah bunların belasını versin

Ben menajer veya kulüp baskani olsam Kutucu'yu 1 ayda, Eren Elmali'yi 2 ayda alabilen adamlara oyuncu falan satmam.

5 istiyorsam 15 isterim, en kötü 10'a bunlar ikna olur zaten. Her gittigimiz 15-20 diyor diye 10 ucuz gelir.

3 şubat avrupa listesi için son gündü sanırım, o günden sonra yapacağız transferleri alıp başınıza çalın

siz ne beceriksiz basiretsiz insanlarsınız ulan utanmanızda mı yok insan biraz utanır bari der ki ben bu işi beceremedim alıp ceketimi çıkayım da işi bilenler yapsın

siz erkek değil misiniz anlamadım ki küfür yediğiniz yerde hala duruyorsunuz

Nevzat'ın daha yeni başlıyoruz tweetiyle her şey tersine döndü.

Kadir sağlam şerefsizini bizim Antep maçına atamışlar yine.
Bu yönetim varken şaşırtmadı tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt