Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sametim onu bunu bilmem Forumun en tatliş üyesi sensin 👀😍
indir.webp

Dandik ince koli bandı gibi bayat simit gibi nöbet

fenerbahçe futbol takımında transfer işlerinin çok daha profesyonel şekilde yürütüldüğünü gösteren transfer öznesi.

hiçbir haber çıkmadan bir anda genç ve potansiyelli futbolcu transferi bitti.

bunları ifade etmekten gocunmayın. fenerbahçe “bile” bu işlerde çok daha profesyonel ve planlı gitmeye başladı.

hala sportif direktör, profesyonel ekipler olmadan kör topal iş yapıyoruz. yazık vallahi. yakıştıramıyorum ben koca galatasaray’a.

---

Uzerlerek katilidigm yorum

Bunlar iyi bişey yaptığını sanıyor ama taraftarı psikolojik olarak düşürüyorlar günden güne ve farkında değiller

Yarın ajax maçında kötü bi sonuçla beraber taraftar-hoca-takım arasındaki bağ tamamen kopabilir

bugün kimiii transfer edemeyeceğiz ( baruthane pilavcısı sesiyle )

Tostos ağabeyin kafasından duman çıkıyor mu acaba hala

@Emrah Yıldırım genel sohbet Ajax ve Antep maç basliklari size göre en güzel karılar başlıkları kilitlenip tüm hit bu başlığa kanalize edilsin de şu Allah'ın cezası nöbetten kurtulalım biran önce.

3 şubat avrupa listesi için son gündü sanırım, o günden sonra yapacağız transferleri alıp başınıza çalın

siz ne beceriksiz basiretsiz insanlarsınız ulan utanmanızda mı yok insan biraz utanır bari der ki ben bu işi beceremedim alıp ceketimi çıkayım da işi bilenler yapsın

siz erkek değil misiniz anlamadım ki küfür yediğiniz yerde hala duruyorsunuz
Yav bir avuç taraftar dışında avrupayı sallayan yok.
Futbolcular ve t.heyet de dahil olmak üzere kimsenin avrupa gibi bir planı yok.

Bu sene lig daha önemli. Direkt 40 dolaylı olarak 60-70 milyon euroluk bir ş.ligi pastası var. Önümüzde. Senelerdir ön eleme gibi ucubelikleri çektikten sonra direkt olarak oraya katılıp düzenli olarak oranın takımı olmamız gerekiyor ki doğru transferler yapılsın.
Sürekli eleme oynadığımız için ya olmazsa diye ağırdan alıyor her4ifler.
Zaten bunların çok ömrü de yok. En geç gelecek sene mayıs ayında da erden timurlu bir yönetim gelecek zaten.

O nedenle bu sene şampiyon olmak gerekiyor.

Ek olarak zaten beşiktaş bitmiş durumda diğeri için de tutunacak dalı kalmamlı ki defolup gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt