Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashford diyen fblinin eski twitleri...Yani en azindan eskiden bildiği biseyler olmus.
1000018532.webp
1000018531.webp

Atalanta paranin bir kismini geri ister ve Fiorentina, Zaniolo maclarin 75% ilk 11de olursa zorunlu opsiyonu koydurur ve adam yazin geri bize döner bu gidisle...

Yemin ederim şu Mika'nin 20 milyonluk katkı vereceğini bilsem 30 veririm. Hatta 15'e de fitim

acayip 1 herif
yeni Fan dayk diyebiliriz bu herif için.
bunun disinda, su trabzonun ilgilendigi japon da tarafim adina uzun vade de buyuk potansiyel . alirlarsa saglam is yapmis olurlar.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz *japon dan bahsetmistim hatirlarsaniz .takai.
bugun kendisine dair trabzon bazli guncel haber cikti mi bilmiyorum.

halbuki bizim bu *bolgeler den saglam potansiyelli yetenekleri her donem bulmamiz gerek . baglantilar da kolay olur -yuto,podolski, gomis.

saygi ve selamlar .

Adamlar bir şekilde hallediyor, Osayi'den para kazanıp satarlarsa hiç şaşırmam. En kötü Hülle City 500 bin euro çıkarıp verir.
Bunun için de oyuncunun yine gitmesi lazım. Keza komple maaşını karşılamayla da aynı hikaye.

Aynı durumda biz olsak osayi nasıl gidecek tüm parasını vermek zorunda kalacağız diye burada küfür seansları dönüyordu.

Şu dakika elinde oyuncu varken oraya aldığın ek kiralık oyuncu demek futbolcunun insafınsa kaldın demek.

Şu dakika bir ingiliz takımına 0 bonservisle verirler orasını bilemeyiz ancak şu dakika yapılan iş pek doğru değil.

Ülkede bir denetim mekanizması olsa lyondan beter durumda olurlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt