Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerbahçe futbol takımında transfer işlerinin çok daha profesyonel şekilde yürütüldüğünü gösteren transfer öznesi.

hiçbir haber çıkmadan bir anda genç ve potansiyelli futbolcu transferi bitti.

bunları ifade etmekten gocunmayın. fenerbahçe “bile” bu işlerde çok daha profesyonel ve planlı gitmeye başladı.

hala sportif direktör, profesyonel ekipler olmadan kör topal iş yapıyoruz. yazık vallahi. yakıştıramıyorum ben koca galatasaray’a.

---

Uzerlerek katilidigm yorum
Bize iyi bir sportif direktör lazım kesinlikle.

Bu Fb sayfası haliyle bilgisi de yanlış. Hatta sürekli sallayan trol Fb'lilerden
Birkaç farklı sayfada gördüm onu ama kim diye sorulunca bu denk geldi attım bilmiyordum bunun fb yalaması olduğunu bastım engeli x te

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

İcardi ve Muslera üzülmesin Torreira Kusmesin Spor kulübü olarak isim degistirelim
kudur-yazisi-sticker-20-x-10-cm-6732f9de75de2.png

Gene mi kiralık? Zorunlu olsun bu sefer bari. Bir de hiç detay yok ne karşılığında anlaşma mesela.

Başkanlık için maceraya gerek yok. Erden Timur mis gibi başkanlık yapar. Yanına 2 - 3 tane güvendiği liseli ve paralı isim alsın yeter.

Hay kiralığa ya. Ya satın ya geri gelsin bizde oynasın. Bu nedir ya.

Zaniolo gelsin bizde oynasın yav sanki elde daha iyileri mi var

İş bittikten sonra tuvalet kağıdının olmadığını farketmek gibi nöbet

Herif en azından piyasasını koruyor. 25 yaşında da olsa yok ben duracam gibi bir planı yok.
Birde yusuf denen herife bakalım. Herifi bizdeki ortalaması 2 dakika falan.
Herife dediğimiz birşey yok lafımız böyle bir adamı satmaktan bile aciz olan yönetime. fb yönetimi olsa çoktan bundan en az 15 milyon civarı parayı cebe koymuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt