Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tibet Töre'de(TRT Spor) çıkış için gerekli hazırlıklar yapıldı başkan hastaneden taburcu olunca açıklama yapılacak vb. diye bir haber yapmıştı.
Tibet dizilerde oynarken ablası onu dizi setinden sonra metrobüsle eve falan götürürken biz statta 90 dk boğaz patlatıyorduk

ee simdi biz

parayi tutaya basip hucumcu icin para kalmicak?
O'nu bilemem belki Tuta'yı kiralık da alıyo olabiliriz.Nelsson'un gidiş şartına göre değişir bence.Rennes bonservisli oyuncu alan 1 kulüp onlar alırsa bonservisli alır ya da Napoli tarzı 1 takımsa kiralık olarak alır..

Giresunlu diye yani hemşehriler ve GSYİADlılar diye bir yönetim var ortada

bilmiyorum onun servetini ET 600 milyon eurodan fazla

Taralar, Kıraçın eşi vs bir kaç tane var ondan daha zengin olan

Mevzu zengin olması da değil zaten
Para ile de ikna edemiyorlarki, trilyoner olsalar nolur. Mica gelcek olsa 25+ 5 milyonu gömceklerdi, daha geçen sene 14 milyon Rabiota teklif yaptılar yinede getiremediler.

Tutaya fbliler kıskançlıktan çok fena şeyler söylüyor.Tutanhakmunun lanetini duymadı mi bunlar?bu tuta aynı mısırlılar benziyor zaten

Suyun karşı yakasının kadrolu muhabirinin ne kadar kötü niyetli olduğunu hala anlamadınız mı da hala onun haberlerini utanmadan bu foruma taşıyorsunuz ya

Arkadaş 5 senedir bas bas bağırıyorum bu adam kötü niyetli diye, yetmedi mi hala

Suyun karşı yakasının kadrolu muhabirinin ne kadar kötü niyetli olduğunu hala anlamadınız mı da hala onun haberlerini utanmadan bu foruma taşıyorsunuz ya

Arkadaş 5 senedir bas bas bağırıyorum bu adam kötü niyetli diye, yetmedi mi hala
Saruhan ona çok inanıyor abi

İzlemedim ama istatistikleri ortalama bir stoper izlenimi verdi

Ekran görüntüsü 2025-01-29 221755.webp

Okoli bence olur bize ya neden italya milli takim stoperi begenilmiyor ki

Hoca konusuyor tvyi actimda haberim oldu
Konu falan yok gscde olmuyor böyle

Tuta melo ve taffarelle ikna olmayacak biri degil ama 20 milyon gömmeyiz biz stopere nelsondan para gelmediği muddetce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt