Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.836
- 18.922
- 1.188
OynarBoniface kanatta oynayabiliyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OynarBoniface kanatta oynayabiliyor mu
Oyuncu reddetmiş zatenBu KWP olayında rakamlar çok acayip… Soton düştü bir kere 6 ay karavana oynayacak, herifin sözleşme bitiyor beleşe ayrılacak. Hangi akıl ve mantığa sığar 8m bonservis beklentisi… sanırsın Alexander-Arnold..
Oynamaz
E ne yapak biz onu o zaman ?9.5 numara ve sağ kanat lazım bizeNo, bildigin santrafor.
Rüzgar dindi büyük ihtimal wirtz de yazın Madrid yapar büyük ihtimalleBoniface leverkusen den neden ayriliyor?
Oynamaz net santrafor 3 lü oynanır ama
Bizim alabilecegimiz veya ilgilendigimiz biri degil suan zaten.E ne yapak biz onu o zaman ?9.5 numara ve sağ kanat lazım bize
NacifaceOynamaz net santrafor 3 lü oynanır ama
Ama okan hoca ister bunu batsuayi yerine kiralık gelseBizim alabilecegimiz veya ilgilendigimiz biri degil suan zaten.
Geriden geliyon botzJhon Duran > Al-Nassr
77m euro
Boniface iptal
Ornstein
Yaz donemi bakilir eger kimse almazsa belki kiralik falan olabilir.Ama okan hoca ister bunu batsuayi yerine kiralık gelse
Şampiyon olakta yazın böyle transfer yönetimi olmamalı,erden beyi sürece dahil etmeli mayista.o da 1 sene dinlenmiş ve daha rahat gelir.kocu da yollarsak avrupa kupasına sarılırızYaz donemi bakilir eger kimse almazsa belki kiralik falan olabilir.
Avrupa kupası bu sene değil bence ama belli de olmaz.ben 2026 ve 2027yi öngörüyorumArkadaşlar sanırım o sene bu sene
takımın başında kim var peki Okan mı Arda mıAvrupa kupası bu sene değil bence ama belli de olmaz.ben 2026 ve 2027yi öngörüyorum