Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şu yazı hoşuma gitti.

"Elindeki kadro Okan Buruk icin şanstır. Kariyerinde bir daha bu seviye oyuncularla calisamayabilir ama fanlari surekli elinde cop kadro varmis gibi kadronun kalitesizliginden sikayet ediyorlar.
Kulubedeki oyunculari hazirlayamiyor. Bu konuda oz elestiri yaparak bircok oyuncu hakkinda "yeterli sansi veremiyoruz" diyor ama fanlari butun suçu oyunculara atiyor.

Ayrica transferlerden hocayi sorumlu tutmama gibi bir durum var. Kendisi "ben de onlardan biriyim, beraber karar veriyoruz" diyor ama elestirilerden hoca ayiklanip butun hesap yonetime kesiliyor.

Sempati duydugunuz kisileri koruma refleksiniz olabilir ama bunu, o kisinin soylemlerini bile yalanlayacak seviyeye getirmemek gerekir. Gelisim icin elestiri sarttir ama adil olmalidir."

Kaynak: Luca
Hocanın hataları var mı var bazen gereksiz sistemlerde ısrar ediyor mesela YB maçında neden 2'li forvet oynama riskini aldık ya da 3'lü defans oyuncusu Angelino aldıktan sonra tekrardan Köhn alınması transfer konularında yetersiz olabilir hatta bende kızıyoruz ara ara saçmalıyor

Ama sene başı Bissaka-Doue gibi profillerle ilgilenirken ben hocanın Jelert'e onay verdiğine imkan dahi vermiyorum aranan profilerle hiçbir alakası yok resmen yangını söndürmek için Jelert'i aldılar ona da neredeyse çift haneli bonservis vererek yaptılar, son dönemlere bakarsak tamamen menajer önerileri üzerinden yürür hale gelmişiz.

Avrupa'da kötü takımlar bile en azından özellikleri belli daha dengeliler giren çıkan oyuncuları arasında bir uçurum olmuyor yani oyundan X çıktı Y girdi, A çıktı B girdi düşüş olmuyor bizdeyse bu durum çok daha farklı X çıktı Y girdi, A çıktı B girdi oyun bir anda aydınlıktan karanlığa dönüyor resmen uçurumun kenarında buluyoruz.

Yani bizim lig bazından Anadolu takımlarına yaptığımızı Avrupalı kulüplerde bize Anadolu kulüp muamelesi çekiyorlar yani bizim kendi taraftarımız bile kenarda Jelert, Nelsson, Demirbay, Batshuayi isim fark etmez oyuna girdiğinde net olarak düşeceğini biliyor o zaman burada bir çelişki oluyor sadece bu sene özelinde de değil geçen senede böyleydi.

Hocanın hatalarına olmasına rağmen şunu değinmeden geçmemek lazım.

Ligde son 2.5 senedir çok büyük tarihi skandal yönetimlerine rağmen bir şekilde şampiyon yaptı, geçen sene puan puana giderken rakibin oyuncusunu satmazken takımın en iyi 3 oyuncusundan birini yönetim sattı, bu adam 3 ay Kaan Ayhan'la idare edip, Zaha ve Ziyech gibi bitmiş yıldızlara rağmen Barış'ı kazanıp şampiyonluğu aldı.

Bunu yazan kimse dürüst olduğunu 1 gram düşünmüyorum, düşünmeyeceğim.

Morata ne alaka bu kadar iş bilmezlik olurmu

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morata'dan açıklama: "Eşime karşı her zaman saygılı oldum. Maalesef bazi şeylerde ters düştük ve bundan dolayı da aylarca ayrı kalmaya karar verdik. Ama aşk tekrar kazandı ve beraberiz şuan. "

senin eksiklerin belli gitmen gereken profiller belli

ekim kasım aralık görüşeceksin transfer başlar başlamaz adamları idmana çıkaracaksın.

arias kesin geldi diye haber saldılar 2-3 ay dönem başladı haberler durdu.

alacağın adamlar ligin 2. yarısının 4-5 maçını kaçırırsa ne anlamı kaldı?

felaket bir kepazelik gerçekten

Zaten yapmadıkları transferler için bunu bahane edecekler. Kışın alınan oyunculardan adapte olana kadar verim almak zor oluyor, o yüzden biz de sırf transfer yapmış olmak için transfer yapmadık. Hocamızla görüştük, performansı şüpheli oyuncular almak yerine elimizdeki oyuncularla devam etmenin daha doğru olacağına karar verdik falan zırvalayacaklar. Okan Hoca da yine onaylar ve korur bunları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt