- 16 Haziran 2010
- 204.030
- 156.089
- 6.838
Icardi'nin boslugunu dolduruyoruz suan gibi gozukmekteBu ne hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi'nin boslugunu dolduruyoruz suan gibi gozukmekteBu ne hocam
Talisca bitik zaten Morata halen üst bir seviyede oynuyor ama 9.5'dan öte net bir 9 o zaman planlamada 3-5-2'den başka bir sistem kalmıyor.Morata vs Talisca
Morata Serie a'da 16 Maç 5 gol 1 asistMorata vs Talisca
Bilmiyorum ama bu hafta barismislar ne hikmetse.Karısı fanatik galatasaraylımıymış
Milan, 31 yaşındaki İspanyol yıldız oyuncuyla senelik 4.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme konusunda anlaştı. (Romano)
yaz doneminde bu sartlarla Milan'la imzalamisti yani bize geliyorsa bu parayi da bizden alacagindan emin olabilirsiniz.
Muhabirler 1 hafta önce yerden yere gömdükleri Gardi'nin neresini yalamaya başlayacak merak ediyorum. Fabrizio girdiğine göre işin içinde net Gardi var hadi bakalım yalama seansı başlasın.
+1 senelik imza parası da vardı sanırım di marzio zamanında öyle bir haber girmişti sanki pek hatırlamıyorum başka yerde görmüş de olabilirimMilan, 31 yaşındaki İspanyol yıldız oyuncuyla senelik 4.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme konusunda anlaştı. (Romano)
yaz doneminde bu sartlarla Milan'la imzalamisti yani bize geliyorsa bu parayi da bizden alacagindan emin olabilirsiniz.