Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada oyuncuyu begen veya begenme, ama Morata Turkiye sartlari icin yildiz transferidir. Yillarca top class takimlarda oynayan ve Ispanya MT'in forvetini de siradan oyuncu haline getirmeyelim. Fener alsa suan metinler yaziliyordu haber kanallari 3 gun bunu konusup dururdu.

Sag Bek ve OSe adam gibi Torreirayi zorlayacak biri lazim. Onlari niye önceden bitirmeye calismiyorlar anlamiyorum.

Bu arada oyuncuyu begen veya begenme, ama Morata Turkiye sartlari icin yildiz transferidir. Yillarca top class takimlarda oynayan ve Ispanya MT'in forvetini de siradan oyuncu haline getirmeyelim. Fener alsa suan metinler yaziliyordu haber kanallari 3 gun bunu konusup dururdu.
Dzeko dan daha kariyerli bir oyuncu olduğu net ortada bunu da unutmayalım

Oynadigi takımlara bakmak yeterli

Leminayi bekletiyolarsa daha iyisi için olabilir

Muslera
Günay

Sanchez - Transfer - Jakobs
Kaan - Nelsson/Metehan - Abdülkerim

Transfer - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Sallai - Mertens - Transfer - Berkan - Jelert
+Demirbay

Osimhen - Morata
Ahmed - Batshuayi​

benzerini yazdım valla fener alsa über süber taktik analizler bile burada gelirdi en nesri'yle şöyle ikili falan bilmem ne lafları dönüyordu burda şuan.

Avrupa piyasasındaki çok önemli kulüpler Morata ya güvendi, biz burun kıvırırsak komik olur

3-4-1-2 ye dönüyorsak Yunus gidici diye yorumladim

AL ve Super Ligin en çok gol atan takımı Galatasaray: Ahmed Kutucu, Morata

En çok gol yiyen takımlardan birisi Galatasaray: Defans hattına transfer yok.

Komik takımız vesselam jsjsj

Gel aslanım benim gönül verdiğin renklere gel artık kavuşuyoruz.

Bence adi gecen transferler icinde, hem yasi hemde kalitesi bakiminda bize en faydali olabilecek isim amine gouiri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt