- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
Morata'yı kiralık olarak alıyorsak bu demek oluyorki stopere falan da para basacağız.İşin ilginci oyuncu almak için bir de bu gimenez'in here we go haberini beklememiz gerecek.En sevmediğim iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 milyonsa süper olur. İnşallah doğrudur8 milyon opsiyon deniyor
Ufuktanım, Icardi efekt bekliyorum Morata dan.@Sergen Zeren onayliyormusun gezegen reyiz
Oyle bir habere henuz denk gelmedim.8 milyon opsiyon deniyor
Seneye Osimhen gider Icardi - Morata devam böylelikle sistem bozulmamış olur.8 Zorunlu 1,5 kiralama tamam. 16 Falan saçma yani.
Osimhen bunun yüzünden maske takıyor. Derbide acımayacaktır.
menajer bunu önerdi1 aydır 9.5 diyip 9 almak nedir ya? Hücumun her yerinde oynayan profil Morata mı yani!
Morata oynar yav bence yardımcı rolde. Pivot santrafor değil sonuçta1 aydır 9.5 diyip 9 almak nedir ya? Hücumun her yerinde oynayan profil Morata mı yani!
Senin görüşün ne abi morata için merak ettim ?8 okay zaten daha ucuza imkansız ağustosta 13 verdiler
Bonservissiz alamazsın, sezon başı 13 vermişler. Maaş 6'ya ikna olmuş deniliyor.Adamin bonuslar ile 5,5 milyon maasi var. Bizden 6-7 falan ister. Bonservisle falan alinmamali.