Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batshuayi gider bence daha takviyeleri yapılacak son günler çok hareketli olacak bariz
Morata geliyorsa bu sene İcardinin yokluğunu seneye de Osimhenin yokluğunu kapatmak için.

Avrupa listesine Ziyech - İcardi + bir de Yusuf yerine adam yazarsın Batsı çıkarırsan kendi ayağına sıkarsın adamın azalır

Batşuayi'nin yanlış transfer olduğu kanıtlanır

Yazın alınan Sara ve piyango vuran Osimhen hariç doğru dürüst adam almadıklarını yazın adam aldıkları bölgelere kışın yine adam alarak kanıtlıyorlar.

Üstelik eksik bölgeler hala duruyor zira doldurduk denilen bölgelere adam alınıyor sadece.

Bu yönetim ve teknik ekip tamamen iflas etmiş, tamamen futbolcuların özverisiyle 6 puan farka getirmişiz anlamı çıkar

berkan kaan bekleriyle morata transferinin ne alakasi var? bir de isin osi-icardi boyutu ne demek? kullukcunun ne demek istedigini anlamadim valla.

Bu sene 13 milyon Euro'ya almışlar. 10 milyon Euro iyi bu kadar yüksek kariyerli kaliteli bir oyuncu için

Batşuayi'nin yanlış transfer olduğu kanıtlanır

Yazın alınan Sara ve piyango vuran Osimhen hariç doğru dürüst adam almadıklarını yazın adam aldıkları bölgelere kışın yine adam alarak kanıtlıyorlar.

Üstelik eksik bölgeler hala duruyor zira doldurduk denilen bölgelere adam alınıyor sadece.

Bu yönetim ve teknik ekip tamamen iflas etmiş, tamamen futbolcuların özverisiyle 6 puan farka getirmişiz anlamı çıkar
Batshuayi transferini övüp duruyordun lan şimdi mi aklın başına geldi

İlla istiyorsunki gelip tokatlayayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt