- 3 Temmuz 2012
- 139.287
- 87.783
- 5.338
KAP GELDİ8 m euro bonservis 5 m euro maaş
Fazla açıklayanlara itibar etmeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAP GELDİ8 m euro bonservis 5 m euro maaş
Fazla açıklayanlara itibar etmeyin.
Kesinlikle talisca
Yok, muhtemelen yeni mevzuöncesinden biliyormuydun üstad bu ismi ?
Üstad ben baya hayranim taliscayaLan de get ne tuhaf birisin sen ya
İcardi sakat, şuayip gönderilmeli yani orada bir hücumcuya ihtiyaç vardı. Diğer eksikler de acil giderilmeliRekortmen hocamız maç kazanacak diye Osimhen, Icardi, Bathsuayi üçlüsüne ilave olarak Morata'yı getiriyoruz. Bekimiz, orta sahamız ve kanatlarımız kırık. Bu adamlara kim top getirecek onu bir açıklasınlar. İnanılmaz hayvani maaş yükü var ama takımda plansızlık oyuncuların mevki dağılımından belli.
Yedek kulübesinde iş yapabilme potansiyeline sahip tek oyuncuydu Batshuayi. Fener'in artığı değil, son dakika kurtarıcısını ellerinden alıp Nesrin'i 20'ye çaktırdık deniyordu sosyal medyada. Ligde attığı 4-5 kritik golle takımı ayakta tuttu. Suçu Batshuayi'ye değil, hocaya ve yönetime atmakta fayda var. Osimhen piyangosu vurmasa işimiz bitmişti...Batshuayi transferini övüp duruyordun lan şimdi mi aklın başına geldi
İlla istiyorsunki gelip tokatlayayım
talisca'yla 200m'ye koşu atsanız yarısında bayılırKesinlikle talisca
Ee paylaşmış oldun ya SergiŞu bjkli hirbo iyki yasak.hala salak salak görüşülyo diyor
Kesinlikle talisca
O taliscaya herkes hayrandi.7 sene olmuş gideli.adam 31 yaşında ve martta hazır olacağı bile şüpheli gol atsa bileÜstad ben baya hayranim taliscaya
Bjkde oynarken formasini bile almayi düsünüyordum bi dönem
yine gardi işi gibi duruyorYok, muhtemelen yeni mevzu
Milan Gimenez'i almazsa yalan olabilir zaten