Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashford ve morata çok ayrı profiller.bakalim rashford ne olacak alternatifi kim

abi 18:00 20:00 arası biraz uyurum diye planlamistim heyecandan uyuyamadim nereden cikti morata işi

Yedek kulübesinde iş yapabilme potansiyeline sahip tek oyuncuydu Batshuayi. Fener'in artığı değil, son dakika kurtarıcısını ellerinden alıp Nesrin'i 20'ye çaktırdık deniyordu sosyal medyada. Ligde attığı 4-5 kritik golle takımı ayakta tuttu. Suçu Batshuayi'ye değil, hocaya ve yönetime atmakta fayda var. Osimhen piyangosu vurmasa işimiz bitmişti...
Erden düşmanlığından bu yönetimi, hatip denilen adamı yazın her gün övüyordun.

Tarihin en yüksek bonservis bedellerini aldılar bir güzel çöpe attılar, Sallai, Jelert ve Jacobs için 50 milyon euro yükümlülüğe girildiği düşünüldüğünde Bats daha kabul edilebilir evet ama 8 bonservis 1 m euro maaşa bir genç de alınabilirdi ve daha iyi olurdu.

Milan Jovic,Abraham,Camarda,Okafor falan devam etsin işte şımarmasınlar

Sağdan ve soldan ortaları kim yapacak onu bir açıklasınlar da duyalım. Şu takımın 13-14 var gücüyle oynayan adama dua etsinler 6 puam fark yaptılar. Karşı taraf 150 kağıt harcadı, yedek kulübe dolduramayacak sayıda aslanları geçemedi.

Sag bek sakın almayın

artık idare edecegiz

osayi samuel sene sonu geliyor

Milli takımda da çok iyiydi turnuvada. Alamayız yüksek ihtimal o yüzden sırf bizim yönetim teklif yaptı diye boş yere kötülemeyin adamı.

İyi de elimizde nelsson gibi bir herif var bunun geçen seneki videolarından şunun daha iyisini yaparız.

Stoper adam sürekli oynamalı oynamazsa ne olur onun editleri lazım bize.

Biz böyle bir ihtiyacı lemina-kaan vs gibi oyuncularla kapatırız anca. Farklı mevkilerde de olsa maç formunu kaybetmemeli oyuncu.
Nelsson, jelert kısa süreli performansları ile karar vermek net yanlış işler.

Güvenip bu adamları sürekli de oynatamayız.(oynatmıyoruz)

Bu yanlış hamlelerden kurtulmamız lazım.
Kanat bölgesi ve forvet hariç kuzey taraflardan kimseyi almamak lazımz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt