Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Bizimkiler geçen yaz gibi net çuvalladı. Aynı süreçi yeniden sergiliyorlar resmen.Buda olabilir abi bu ihtimalde aklımdan geçti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler geçen yaz gibi net çuvalladı. Aynı süreçi yeniden sergiliyorlar resmen.Buda olabilir abi bu ihtimalde aklımdan geçti
Alırsak ödül istiyorumPavlovic de zor alternatifi Lille'in stoperi de Danso da
Hiçbirini alamayız işin gerçeğine dönersek.
Tek fark su: Icardi hep golcu bir oyuncuydu. Morata'nin kariyeri boyunca 15 golden fazla atamamasi düsündürücü olmasi lazimUlan bu Morota 'yi hiç sevmem. Bize gelmeden İcardi'yi de hiç sevmedim gelmesini hiç istemedim. Sonra aşık olduk hepimiz. İnşallah Morota da aynısı olur. Yalnız 16 milyon değildir bonservisi. En fazla 10 dur.
ifblilerin dedikoduları dogru muymusOsimhen manyak attırır morataya
32Morata 33 yasindaymis oha
Yada şuda olabilir baktılar bek bulamadılar jakobsta sakatlanıp duruyor bari forvet stoper orta saha alıp üçlüye dönelim demiş olabilirlerBizimkiler geçen yaz gibi net çuvalladı. Aynı süreçi yeniden sergiliyorlar resmen.
Tek fark su: Icardi hep golcu bir oyuncuydu. Morata'nin kariyeri boyunca 15 golden fazla atamamasi düsündürücü olmasi lazim
Ben de çok seviyorumNiye lan severim moratayi
Ne demişlerki takip etmiyom ben o vasıfsızlarıifblilerin dedikoduları dogru muymus
12+2+2+2+1 vs teklif ederiz18 vs verebilecek miyiz Pavlovic için?
sami yen’e sallıyor diyen kendi sallıyordur, itibar etmeyin.