Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.396
- 91.367
- 5.093
Pavlovic gelirse ismimi Oğuzhan Pavlovic yapar mısın?sami yen’e sallıyor diyen kendi sallıyordur, itibar etmeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pavlovic gelirse ismimi Oğuzhan Pavlovic yapar mısın?sami yen’e sallıyor diyen kendi sallıyordur, itibar etmeyin.
@Temmuz Kayalar takdim et ödülüAlırsak ödül istiyorum
3+3+3+3+2+1+1+1+118 vs verebilecek miyiz Pavlovic için?
bu nöbette dünya yıldızı geldi
laf edenler utanır mı
Mika ya 24 verdiler para yok degil ki yavbizim 3m avroyu buna bir de teklif edeceğiz galiba
Hem o hemde bonservisle satmak istiyordu milan biz kiralık istiyordukBu transferde sorun oyuncunun Milan'dan ayrılmak istememesi değil miydi?
Jelert’i öven herif bu muydu
İşte akılPavlovic + Morata 25 m euro
beğenmeyene sg denilip uzaklaşılmalı.
Ajax'a yenilcez diye tepkileri engellemek için bu kadar kasmasaydınız be, noldu ayıp değil mi bu çocuklara @kolpacı hatip
Hücum oyuncusu zaten alacaktık. Değişen şey bence transferde gardi veya başka birine işi devretmeleri. Bizimkilerin gittiği hiç bir adam olmadıYada şuda olabilir baktılar bek bulamadılar jakobsta sakatlanıp duruyor bari forvet stoper orta saha alıp üçlüye dönelim demiş olabilirler
Morata kariyer olarak icardidende osimhendende iyi kariyere sahip hatta Şuan ligde daha kariyerli biri olduğunu sanmıyorum mertenste buna dahilMorata osimhenden iyi bitirir bu arada. En azından ofsaytin ne olduğunu biliyor
Son günlerde lig için öyle bir hamle gelebilir.Ne yalan söyleyim, Adana'daki Maestro ismi düsse Morata'dan bi 10 kat daha çok sevinirim
EyvahTabii neden olmasın
Salladığı falan yok, bu beylik sözlerin hiç bir zaman tutmuyor hala da ısrar ediyorsun.Ben diyorum
Hala fikrimin arkasindayim erden timur gittiginden bu yana salliyor
Belki sallamasinin sebebi hedef saptirma da olabilir
Erden timur döneminde ise transfer aciklanmadan bir iki gun önce acikliyordu