Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morata işinin tek sorunlu yanı, Osimhen'in yazın ayrıldığı senaryoda Icardi-Morata ikilisinin çok ideal bir ikili olmayacak olması...

Morata-Osimhen ve Icardi-Osimhen güzel ikililer ama Icardi-Morata biraz sıkıntılı ikili. Hele yaşlarını da düşününce.

Eğer Osimhen'i alırsak ve Morata zorunluysa, Icardi'ye yazın veda edebiliriz anlamı çıkıyor bundan, ki yönetimin böyle niyetleri olduğunun duyumları gelmişti.
Bende isim düştüğünden beri onu düşünüyorum. Acaba İcardi Arjantin'den dönmeyecek mi?

Osi'yi alacağımızı sanmıyorum. İcardi-Morata ile gelecek yıl çok durağan oynarız ve arkada ciddi savunma zafiyeti olur.

İcardi ile vedalaşacaksak bu transfer anlamlı olabilir. 6 ay kiralık ise de olur ama komple alacaksak gelecek yıl kadro planlamasında elimiz kolumuz bağlanır.

bahattin demirbilek.. kişisel serveti 10 milyar dolar.. koç holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. bu adam ali koç'a sadaka verir.. fanatik galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile aslan.. camianın bir araya gelip bu adamı başkan yardımcılığı için ikna etmesi lazım.
Fatih hocası olsaydı sezon başında Florya da bir foto verirdi anca

Tepki olmasa bu transferler olmayacaktı. Gerçi hala olmadı ama gelişmeler güzel. Nerede çöp varsa alacaklardı, sezon sonu göndermek için kırk takla atacaktık.

Bende isim düştüğünden beri onu düşünüyorum. Acaba İcardi Arjantin'den dönmeyecek mi?

Osi'yi alacağımızı sanmıyorum. İcardi-Morata ile gelecek yıl çok durağan oynarız ve arkada ciddi savunma zafiyeti olur.

İcardi ile vedalaşacaksak bu transfer anlamlı olabilir. 6 ay kiralık ise de olur ama komple alacaksak gelecek yıl kadro planlamasında elimiz kolumuz bağlanır.
Icardinin sakatlıktan sonra bence kulüp ümidi kesti Icardiden 8-9 ay uzak kalacak diyorlar onun toparlaması falan bu yaştan sonra mümkün gibi gözükmüyor

Pavlovic Beni daha fazla heyecanlandırıyor bu çocuğu 17 yaşında ilk defa izlemiştim müthişti
1738256504584.webp

Al Nassr. Ulan PL olacaksınız sanki, ne diye bu kadar para harcıyorsunuz be adamlar. Brighton’un kafa çalışıyor çünkü bir teklif daha yoldaymış
he üstünü veriyorlarsa tabii doğru yapmışlar da 70+ para alacaklarsa şu adamdan valla helal olsun

Ben fikirlerimin arkasındayım senin gibi dönmem merak etme, Osimhenle Yunus gibi iki piyangoyu hesap edemedim sezon başında, onlar olmasa bu durumda mı olurduk ne durumda olurduk belli, her söylediğimin tutması gibi bir beklentim de yok, gocunmam.

Konu ben değilim böyle gelip 150 satır beylik laflar edip sonra tutmayınca haberim yok demen.

Kırmızı’yı da geyiğine söylediğimi bir sen anlamamışsındır muht

Liste tutmadım sadece okuduğumu unutmam, Prag’ı da kesin yenicez dedin mesela Kopenhag da öyle her şeye olumlu yorum yapıyorsun tutunca da ben dedim oluyor işte.

Mevzu fikir değil beylik konuşmak, bu kadar alınacağını bilsem söylemezdim de neyse devam et benim için sorun yok.

Alinmadim

Senelerdir bu foruma üyeyim alinacak degilim

Her dedigim dogru cikacak diye birsey yok öyle bir iddiam asla olmadi

Beylik yaptigim da yok ya yanlis anlamissin yada öyle anlamak istemissin

Bir tahmin yaparsin tutar tutmaz o baska mesela ama fikrimi söylemekte özgürüm senelerdir bu süreci yasiyoruz her dönem twitter da duyum veya bilgi verenler oluyor ve az cok artik anlasiliyor kimin salladigi veya sallamadigi ve bunu benim belirtmis olmamda bir sakinca yok hatta bunun beylikle de alakasi yok nerden cikardiysan bilmiyorum

Tahmin isine gelince öyle dedin böyle dedin diye yarisacak degilim forum da hic kimse benim dediklerim herzaman tutuyor diyecek bir kisi de olamaz olmamali da zaten bu bir yaris degil ama sen bana alakasiz bir sekilde söyle demistin böyle demistin diye yükseldin gereksiz sekilde

Bende okuduklarimi unutmam kolay kolay senelerdir burdayim simdi siralamaya gerek yok ama böyle bir yarisin icinde degilim ben

Icardinin sakatlıktan sonra bence kulüp ümidi kesti Icardiden 8-9 ay uzak kalacak diyorlar onun toparlaması falan bu yaştan sonra mümkün gibi gözükmüyor
Mantıklı yönden bakarsak sıkıntı yok. Çok ciddi sakatlık ve iyi dönmesi çok zor. Ayrılık olması bizim açımızdan daha iyi ve hep iyi anılacak İcardi. Uzatırsa süreci ıslıklarız. Muslera'yı bırak Hagi'yi bile ıslıkladık. Fakat bizimkiler o kadar çapsız ki gelecek yıl Morata/İcardi forvet hattını planlıyor olabilirler diye korkuyorum.

Hadi kanattan vazgeçtim, orta sahaya adsden maestro al, stopere pavlovic, morata alımdı desek kadro aşağıdaki gibi olır

Musl

Sanch.....pavlo......apo

Barış....sara.....torr....jaco
..........yunus.....

.....morata.....osimh

Yedekler: nelson, berkan, kaan, sallai, maestro, mertens, batsh, jelert, kerem d, kutucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt