Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutucu kesin av list dışı, stoper T olursa avrupada sallai mi liste dışı kalacak yeni gelecek bek mi acaba!! @Alper Altun admir acil cevap

Morata işinin tek sorunlu yanı, Osimhen'in yazın ayrıldığı senaryoda Icardi-Morata ikilisinin çok ideal bir ikili olmayacak olması...

Morata-Osimhen ve Icardi-Osimhen güzel ikililer ama Icardi-Morata biraz sıkıntılı ikili. Hele yaşlarını da düşününce.

Eğer Osimhen'i alırsak ve Morata zorunluysa, Icardi'ye yazın veda edebiliriz anlamı çıkıyor bundan, ki yönetimin böyle niyetleri olduğunun duyumları gelmişti.

Icardi'nin saha içinde artık işinin kalmadığını düşünüyorum. Sakatlanmadan önce bile tükenmek üzereydi.

Morata demek, griezman geliyor demek

= mertens/griezmann

Pavlovic + lemina

Osimhen kalırsa Seneye şampiyonlar ligi final

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Morata en geç seneye ocak gibi araplardan ciddi bir teklif alır.
İcardiyi etkileyeceğini düşünmüyorum.
Zaten icardinin tam hazır olması kasımı falan bulur.
Pek öyle düşünmüyorum çok zor bir sakatlık ve iyi dönmeyeceği daha yüksek ihtimal.

Ayrılık olursa ben ne sevinirim ne de üzülürüm ama bizimkiler zaten doğru yerde aksiyon alamazlar.

İcardi kesin kalır ama Morata'ya teklif gelir mi hiç bilmiyorum? Onlarda akıllandı parayı nispeten daha genç oyunculara yatırmaya başladılar.

Sallai'ye valla 2.5 milyon euro veriyoruz avrupa listesini geçtim metin oktay tesisleri kantininde part time çalış desek ona bile okey olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt