Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.585
- 5.730
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yükselmedim sami yene sallıyor diyen sallıyordur dedim sallamadığını biliyorum çünkü. Bu da mesele değil inanmayabilirsin de onu bunu niye takip ediyorsunuz napıyorsunuz demene kısmen geyikle karşılık verdim.Alinmadim
Senelerdir bu foruma üyeyim alinacak degilim
Her dedigim dogru cikacak diye birsey yok öyle bir iddiam asla olmadi
Beylik yaptigim da yok ya yanlis anlamissin yada öyle anlamak istemissin
Bir tahmin yaparsin tutar tutmaz o baska mesela ama fikrimi söylemekte özgürüm senelerdir bu süreci yasiyoruz her dönem twitter da duyum veya bilgi verenler oluyor ve az cok artik anlasiliyor kimin salladigi veya sallamadigi ve bunu benim belirtmis olmamda bir sakinca yok hatta bunun beylikle de alakasi yok nerden cikardiysan bilmiyorum
Tahmin isine gelince öyle dedin böyle dedin diye yarisacak degilim forum da hic kimse benim dediklerim herzaman tutuyor diyecek bir kisi de olamaz olmamali da zaten bu bir yaris degil ama sen bana alakasiz bir sekilde söyle demistin böyle demistin diye yükseldin gereksiz sekilde
Bende okuduklarimi unutmam kolay kolay senelerdir burdayim simdi siralamaya gerek yok ama böyle bir yarisin icinde degilim ben
Aston istiyormus asensio yuBtw Ndour giderse PSG’nin bir kiralık boşluğu oluşuyor. Asensio da kiralık ayrılabilir
Yine Pavlovic haberleri çıkmış iyi de oyuncu yaşı da çok uygun. Belli ki Morata'yı zorunlu kiralık aldıktan sonra stopere bonservis vereceğiz. Milan ile de anlaşılır ama sorun burada Milan ile anlaşmak değil ki oyuncuyu ikna etmek. Oyuncu Milan'da kalmak istiyor, İstanbul'a gelmiyor Sırbistan'dan kaptanına bile ikna olmadı o yüzden beyhude çaba olarak geliyor bu bana. Orta saha için İsmael Kone duruyor hala fırsat olarak sanırım. Stoper de bence Bijol olma ihtimali var. Başka kim olabilir acaba stoper pahalı biri bizimkilerin Okan hoca da dahil ucuz oyuncuya alerjisi var belli ki.
34 yaşında lewandovskiye 45 milyon vermek barcelona'ya ihanetti o zaman32 yasindaki Morataya 8m. bonservis vermek Galatasaraya ihanettir.
8 ise ucuza kapatmış sayılırız32 yasindaki Morataya 8m. bonservis vermek Galatasaraya ihanettir.
AjaxCaicedo fena değil chelsea de bu sene 120 ye mi ne almışlardı gecen yaz
osai samuel mı ıstıyon
:crushed:Morata demek, griezman geliyor demek
= mertens/griezmann
Pavlovic + lemina
Osimhen kalırsa Seneye şampiyonlar ligi final
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi