Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende isim düştüğünden beri onu düşünüyorum. Acaba İcardi Arjantin'den dönmeyecek mi?

Osi'yi alacağımızı sanmıyorum. İcardi-Morata ile gelecek yıl çok durağan oynarız ve arkada ciddi savunma zafiyeti olur.

İcardi ile vedalaşacaksak bu transfer anlamlı olabilir. 6 ay kiralık ise de olur ama komple alacaksak gelecek yıl kadro planlamasında elimiz kolumuz bağlanır.

Onu yazın düşünürüz deyip geçiyorum şimdilik ben :D

İki gün önce buraya yazmıştım. Ajaxı yenip cuma günü yıldız indirip boktan geçen ocak ayını müthiş şekilde kapatırmıyız diye. Hadiiii Allahım gerçek olsunn.

hazır takım adı geçti genel sorayım

Juve 'ye bakan var mı hiç ? Thuram falan nasıl oynuyor /oynuyor mu ?
Juve maclarini pek takip etmiyorum, derbi maclari haric. Dunku macta begenen pek olmamis mesela. Oyle fark yaratmiyor , gorev adami kosuyor , mudahale ediyor falan ama ofansif olarak pek bir katkisi yok gordugum kadariyla.

Hem ikizler burcusun hem Galatasaray teklif ediyor yobazlık etme hirbo

Milanı ikna etmek mesele değil ki, para konuşur. Önemli olan başarısız oldukları oyuncuları ikna etme kısmı. Orada zerre güven vermiyorlar.

Bu gece ne olacağı belli olur maç sonrası süreç uzun olacak.

Reshford rotasyon için düşünülüyor
resford yunusun yerine solda başlar arkasına savunması sağlam sol bek şart duruma göre forvete kaydırır moratayı 10 noya çekersin yada rasfordu en kötü serrbest oynatırsın.İşki rasfordu al her şekilde verimde alırsın oynatacak yerde bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt