Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

26572.jpg

Herifi her maçın sonunda 4 dakika oynatıyor.
Bu takıma 7 transfer gelmezse hiçbir cacık olmaz.

Yunus-Barış'ın hiçbir şekilde alternatifi yok çocukları sene boyunca hunharca kullandık şimdiye kadar patlamamaları bile normal değil.

Sağ bek-sol bek en az 3 oyuncu lazım. Jakobs kronik, Jelert rüzgara karşı oynuyor.

Kaleci lazım. Muslera gelen her topu içeri alıyor.

Forvet lazım.

10 numara lazım.
Futbolu biliyoruz hamdolsun ta aralıkta dedik.

Olur mu dediler. Ederi 1 milyonluk da olsa 1-2 herif dinamizm katmak için alınmalı.
95. dakika barışı, torreirayı, mertensi koşturmak bana gelin linçleyin demektir.

Herifi her maçın sonunda 4 dakika oynatıyor.

Futbolu biliyoruz hamdolsun ta aralıkta dedik.

Olur mu dediler. Ederi 1 milyonluk da olsa 1-2 herif dinamizm katmak için alınmalı.
95. dakika barışı, torreirayı, mertensi koşturmak bana gelin linçleyin demektir.
Çocuklara yazık valla ya dinlenmeden aralıksız 11 oynuyorlar ve Yunus bugün patladı muhtemelen Yunus'a millet sövecek ona sövene kadar Sallai'ye o kadar maaş verip Avrupa kupasına yetiştiremeyen yönetime sövsünler.

Tüm havanın içine eden yöneticileri kutlarım.

Göztepe-Başakşehir maçları S.0.S verirken o maçları kılpayı geçmişken yeni bir enerji lazımken tüm havayı sıçıp batıran transfer yapmayan fırsat diyen Metin Öztürk'de ayrıca kutluyorum.
Tüm oklar hocaya yönelmeli. Bu takım eksik ama bu oyuncu kadrosu bu kadar kötü gozukmemeli. Mahvetti herkesi. 38yasindaki adama bel bağlayan ısrarla o bölgeye transfer istemeyen 6 aydır iyi maçı olmayan kaani oynatıp 9m verdirdigi Bekin yüzüne bakmayan adama ne transferi yapacaksın ya.

Bir hoca daha ne kadar simartilabilir. Adamın keyfine 6m veriyor ne olduğu belli olmayan 6 aylık adama

Girdikten sonra top kaybinda nadir geri kazanan oyunculardan biri oldu. Bu oynatmak istedigi oyun degilmi zaten, eee neden oynamaz ozaman?
Orta sahada da oynar fikrim bence doğrulandı. Topu taşıyor defans forvet arasında git gel yapabiliyor. Sahanın her yerinde özgürce dolaşıp basabilecek yegane topçudur.

Torreirayı da dinlendirirdin.

Şunları görmeyecek kadar gözünü kapatmış kibire bulanmış bir td var başımızda

Tüm oklar hocaya yönelmeli. Bu takım eksik ama bu oyuncu kadrosu bu kadar kötü gozukmemeli. Mahvetti herkesi. 38yasindaki adama bel bağlayan ısrarla o bölgeye transfer istemeyen 6 aydır iyi maçı olmayan kaani oynatıp 9m verdirdigi Bekin yüzüne bakmayan adama ne transferi yapacaksın ya.

Bir hoca daha ne kadar simartilabilir. Adamın keyfine 6m veriyor ne olduğu belli olmayan 6 aylık adama
9m euro bekin hali içler acısı neyine bakacak ki tüy siklet liginde anca yarışır.

Kaan konusunu net hocaya yazar.

Yunus-Barış-Mertens oynatmasına bir şey diyemem çünkü alternatifleri bile yok.

Kaan ayhan nıye oynuyor arkadaş bu takımda

hic bi olumlu işi yok adamın

gakpo girdigi an maç bitti valla

Bak hocam bugün tutsun bize realin ve city'i prime karmasını versinler o kadroya sadece berkan ve kaan'ı koy, yemin ederim o takımlar kupa falan alamaz şu ikiliyi gs forması giydikleri günden beri eleştiriyorum iyi oynadığı lig maçlarıda dahil bir tane olumlu mesajım yoktur iki oyuncuya da, lanet olsun bu formayı giydikleri güne. Kaan bizi hem şampiyonlar liginden hem avrupadan eledi 'prag' faciası. Yani Allahın bizi sınamak için gönderdiği iki tane ceza adamlar sakatlanmıyorda düzenli işkence ediyorlar bize bıktım usandım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt