Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci, sag bek, sol bek, stoper, önlibero, 9,5 no, hepsi lazim. En acil önlibero, sag ve sol bek ve 9,5 no. Ben diyorum orta sahaya takimi toparlayan adam lazim ama yok arkadas torreira var ya götürüyor isi.

Net fb an itibari ile hem kura hem de kadro kalitesi ile birlikte o pastaya daha yakın ☺️ gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. okan başta olmam üzere lütfen defolum

bu arada elemeyi geçersek ya tottenham ya manu ile oynuyormuşuz

günay kendisine verilen tüm sansları gayet iyi kullandı, oynat artık şu adamı berke merke peşinde koşacağına

fb elenmemeliydi.bu kotu futbol ve balla nereye kadar gidebilirler?sakat falan vermeliler ust turda.bu mallar en fazla 1 tur gecer,o bile zor bana gore

Bissaka, Doue gibi profillerden sonra taraftar yangın çıkarınca menajerin kucağına oturduk Jelert oldu başka bir şey değil hoca istedi filan bahane Angelino hoca istemiştir ama bu adamı istediğine ihtimal vermiyorum.

Angelino, Köhn tamam derim ama bu Jelert'i de hoca aldırdığına %1 bile demem.
Aldırmayacak o zaman yaa bu kadar basit

Bostan korkuluğumu orada kendisi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bol bol mac izleyecegiz

Galatasaray’ın fikstürü:

🏡 3 Şubat Gaziantep FK (D)
🚌 6 Şubat Boluspor (D) - ZTK
🏡 9 Şubat Adana Demirspor
✈️ 13 Şubat AZ ya da Midtjylland (D)
✈️ 16 Şubat Çaykur Rizespor (D)
🏡 20 Şubat AZ ya da Midtjylland
🏡 23 Şubat Fenerbahçe

osimhen her ortada stoperin arkasına saklanıyor

bunu simdi ben farkettim

3 5 hafta sonra söylemeye baslarsınız

Aldırmayacak o zaman yaa bu kadar basit

Bostan korkuluğumu orada kendisi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte benimde hocaya kızdığım konu bu konularda ağırlığı olmalıydı yönetimi arkasına almamalıydı şu hoca hedef tahtası olsa bile kızmıyorum kendi yaptı.

İyi falan oynamadık kendimizi kandırmayalım, takım iyi oynadığı zaman neler yaptığı malum. Belki iyi mücadele ettik diyebiliriz hepsi bu. Kalite yerlerde. Beklerin oyuna giremediği bir oyunda anca mücadele edersin.

özellikle 3lüye döndükten sonra iyiydik bence

baya da kaçtı
2.71 xG yakalıyorsun penaltıda yok şuradan 4 gol çıkarman lazım ama atamıyorsun.

Üstüne kalecin geleni geçeni içeri alıyor.

Emeklere yazık. Barış'ın mücadelesine yazık.

4'lü sistemle çöpe atılan yarıya yazık.

Yazık ki yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt