Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi abi ya doluşturun topçuları takımı transfer istiyorum ben transfer.

Fırsat diye diye son dakikalarda aldığınız topçuların hepsini şimdi bir yere göndermeye çalışıyorsunuz bıktık.

O fırsat dediğiniz şeyler 5 transferde bir tutuyor ondan sonra diğerlerinin acısını çıkarmaya çalışıyoruz.

Elinde bek kalmamışken Kaan ve Berkan’ı bek yapıp ile dörtlü savunma oynuyor, aynı şeyleri tekrar edip duruyor ama hiç ders almıyor
Üçlü tutmuştu, hazır elimde bek yokken böyle çıkayım demiyor
Transfer de kurtarmaz böyle devam ederse

10 kişi defans mı yapalım olm bizde öyle olmaz davinson, torreira ne varsa ileride basacak.

erdeni yalayin kulübün anahtarini teslim edin getirin hemde hemen!!!

özellikle 3lüye döndükten sonra iyiydik bence

baya da kaçtı
Kesinlikle haklısın o sebepten 3 luye uygun sağ ve sol bek sol bek alırsan barışı sağa sağ vek alırsan barışı sola atarsın. 1 orta saha yıldız bir stoper pavlivic gibi ve olursa inşallah murata alır yunusu mertensin yerine koyarsın bu takım.o zaman bence istediği oyunu oynar

Erden Timur boşuna aylar sonra yayına çıkıp "Bir cisim yaklaşıyor" demedi. Alenen taraftarı uyardı işte.

Hocan yetersiz kadron yetersiz başkanın yönetimin yetersiz. Görünen o ki bunlar eşeklere şampiyonluğu da verecek.

Belki de şampiyonluk bile satıldı el altından bilemiyoruz ki. Transfer sezonları beni işkillendiriyor. İstesen bu kadar beceriksiz olamazsın çünkü. Bir de işin içinde gözü dönmüş, kural sınır tanımayan milyar dolarlık bir oligark var. Bizde de omurgası olmayan bir başkan ve yönetim var. Erden Timur'un başını bizans oyunları ile boşuna yemedi bunlar. Belli ki yalı çocuğunun içeride etkisi var.

Böyle bir şey varsa Allah topunuzun belasını versin diyecek bir şeyim yok.

Bol bol mac izleyecegiz

Galatasaray’ın fikstürü:

🏡 3 Şubat Gaziantep FK
🚌 6 Şubat Boluspor (D) - ZTK
🏡 9 Şubat Adana Demirspor
✈️ 13 Şubat AZ ya da Midtjylland (D)
✈️ 16 Şubat Çaykur Rizespor (D)
🏡 20 Şubat AZ ya da Midtjylland
🏡 23 Şubat Fenerbahçe
ligi bu sene bir şekilde almak lazım. lig maçlarının hepsini kazansak, diğer maçların hepsini kaybetsek umrumda olmaz. bu yıl şampiyonluk = cl geliri ve 5.yıldız

Ne desek boş adam alsan ne olur sanki kullanmıyorki kimseyi hiçbir şey denemiyor adam.Antep maçına Jelert,Nelsson koyacak mi ? Yok o yüzden her şey boş kimi alırsan al oyunculari kullanmadığı için bir halt olmaz böyle devam ederiz işte morata gelir belki çok çok katkı verir şampiyon yapar kutlarız mayısta sonra seneye aynı şekil devam yine.

Sallai 6 m euro bonservis 2.5 m euro maaş veriyorsun bu adamı AL listesine yetiştiremiyorsun bu bile büyük rezillik.

Sözde fırsat transferi neyimize yaradı.

Yunus'un jest mimikleri bi ayrı itici,Torreira saçma sapan topuk pası deniyor top kaptiriyo takip etmiyo.Berkan ayrı yeteneksiz,Kaan desen bekte Akpom'un kucağında gezdi.Devre arasından beridir takımın iyi oynadığı maç yok.Ama günün sonunda oyunculara güvenin destekleyin oluyo.Milyonluk adamları biz mi pohpohlayacagiz,aşk hayatı bozuk diye biz mi teselli edeceğiz ne bu ciddiyetsizlik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt