Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O golü kaçırana 3 milyon euro yani türk lirası ile yılda 112 milyon tl para ödüyoruz hemde 3.santraforumuz olduğu halde

Bir hatay maçı zincirleme kaza ile nelere sebep oldu, çok değil daha 2 hafta önce ya 1 ay bile değil. Bütün havayı her şeyi nasıl alt üst etti ama.

Kaan nefretim demirbay-batshuayi -berkani geçti diyebilirim
kızabiliriz hocam ama adam "ben oynarım hocam , sen rahat ol" demiyordur heralde...

o şekilde oynatanda hata.

3lü oynasan ne o golleri yiyecektik , ne de kısır kısır ileri top dikecektik tekrar ve tekrar.

antep deplasmanı kırmızı alarm ben diyeyim.

İçerde var bir şeylerde zamanla belli olacak.

Bana bazı şeyler normal gelmiyor 3'lüyü bu kadar iyi oynarken 4'lü de ısrar etmesi altında net bir boklar yatıyor.
İkinci santraforunun olmadığını düşünüyor heralde Morata’yı aldığına göre başka açıklaması yok, bundan sonra üçlü oynayacağı net.

Noldu yav morata bitti bitiyordu pavlovic falan. Mac arasi mi verildi, yoksa ibo olan iṣi mi bozdu gene?

Sürekli aynı oyuncular oynuyor taraftarın gözünde yüzü eskidi çoğunun ilk 11'e 2-3 yeni adam atalım bir hava değişsin.
Adam mı var yav. Almazlarsa daha çok eskirler. Onların yüzü eskir bizim sinirlerimiz. Oyuna girenlerden sen hesap et kenarı. Koca bir boşluk yedek kulübesi. Tek sevindirici şey sara bugün.

Bol bol mac izleyecegiz

Galatasaray’ın fikstürü:

🏡 3 Şubat Gaziantep FK
🚌 6 Şubat Boluspor (D) - ZTK
🏡 9 Şubat Adana Demirspor
✈️ 13 Şubat AZ ya da Midtjylland (D)
✈️ 16 Şubat Çaykur Rizespor (D)
🏡 20 Şubat AZ ya da Midtjylland
🏡 23 Şubat Fenerbahçe
Lig'de derbiye kadar en önemli iki maçımız Antep D ve Rize D dedik.

Birinin önüne Ajax depasmanı geldi.
Diğerinin önüne ise Rize deplasmanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt