Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.090
- 5.639
- 1.983
Adamların attığı ilk golün bir benzeri biri temiz.vuruyor diğeri daha taşa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların attığı ilk golün bir benzeri biri temiz.vuruyor diğeri daha taşa.
Zaten öyle3lü Bildiği için değil, Icardi ile Osimhen'i oynatabilmek için geçti gibi geliyor bana.
Okereke + Sorescu var üstüne yorgun ve moralsiz gidecez muhtemelen Ajaxtan daha zor geçecek.Antepe puan birakirsak görun siz kaosu
kızabiliriz hocam ama adam "ben oynarım hocam , sen rahat ol" demiyordur heralde...Kaan nefretim demirbay-batshuayi -berkani geçti diyebilirim
Antep maçı deplasman değil miBol bol mac izleyecegiz
Galatasaray’ın fikstürü:
3 Şubat Gaziantep FK
6 Şubat Boluspor (D) - ZTK
9 Şubat Adana Demirspor
13 Şubat AZ ya da Midtjylland (D)
16 Şubat Çaykur Rizespor (D)
20 Şubat AZ ya da Midtjylland
23 Şubat Fenerbahçe
EvetAntep maçı deplasman değil mi
İkinci santraforunun olmadığını düşünüyor heralde Morata’yı aldığına göre başka açıklaması yok, bundan sonra üçlü oynayacağı net.İçerde var bir şeylerde zamanla belli olacak.
Bana bazı şeyler normal gelmiyor 3'lüyü bu kadar iyi oynarken 4'lü de ısrar etmesi altında net bir boklar yatıyor.
Adam mı var yav. Almazlarsa daha çok eskirler. Onların yüzü eskir bizim sinirlerimiz. Oyuna girenlerden sen hesap et kenarı. Koca bir boşluk yedek kulübesi. Tek sevindirici şey sara bugün.Sürekli aynı oyuncular oynuyor taraftarın gözünde yüzü eskidi çoğunun ilk 11'e 2-3 yeni adam atalım bir hava değişsin.
bunun (ilk maçın) dep olacağı kesin mi ?13 Şubat AZ ya da Midtjylland (D)
Lig'de derbiye kadar en önemli iki maçımız Antep D ve Rize D dedik.Bol bol mac izleyecegiz
Galatasaray’ın fikstürü:
3 Şubat Gaziantep FK
6 Şubat Boluspor (D) - ZTK
9 Şubat Adana Demirspor
13 Şubat AZ ya da Midtjylland (D)
16 Şubat Çaykur Rizespor (D)
20 Şubat AZ ya da Midtjylland
23 Şubat Fenerbahçe
Berkan solbek çıkar yine jelert yerineHafta sonu Okereke - Kaan eşlemesi loading
Yorgun Mertens 11
Kronik Jakobs zaten olmaz Berkan yine oynar
Yunus sakat Sallai oynasa sağ bek yok.
Melisa çayı lazım.Nasıl uyuyucaz söyleyin