Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 bek 2 kanat gerek takıma acilinden. Ama biz ne yapıyoruz forvet ve stoper almaya çalışıyoruz. Sonra takımın eksiklikleri var. Olur tabi böyle transfer politikası mı olur. Salak salak işler yapıyor takım

yunus degisiklik isareti yaptı ,geberene kadar hamle yapmadi herif ,golü yedik o esnada (6-7 dk lik zaman zarfi)

asla oyuncu degistirmek istemior

trans a flan mana yok

oynasın dursun 12-13 topcuyla
12 dakika bekledi kaç sefer oyun durdu top taca çıktı auta çıktı yapmadı değişikliği. Delirdim evde izlerken bir hoca takımını bile bile neden 10 oynatır takımını.

fb kötü oynarken ust turları garanti görmek çok abes.olimpiakosa elendiler daha geçen sezon konferansta.

Adam mı var yav. Almazlarsa daha çok eskirler. Onların yüzü eskir bizim sinirlerimiz. Oyuna girenlerden sen hesap et kenarı. Koca bir boşluk yedek kulübesi. Tek sevindirici şey sara bugün.
Kastım yeni transferlerdi zaten. Olumsuzluk hakim herkeste yeni transferlerle bir hava değişimi şart.

Bol bol mac izleyecegiz

Galatasaray’ın fikstürü:

🏡 3 Şubat Gaziantep FK (D)
🚌 6 Şubat Boluspor (D) - ZTK
🏡 9 Şubat Adana Demirspor
✈️ 13 Şubat AZ ya da Midtjylland (D)
✈️ 16 Şubat Çaykur Rizespor (D)
🏡 20 Şubat AZ ya da Midtjylland
🏡 23 Şubat Fenerbahçe
Antep dep

Düzeleceğiz takmayın kafanıza. Kafalarına vura vura şampiyon olacağız.
valla reis İcardi'nin olmayışında hoca her geçen gün takımın kontrolünü kaybediyor gibi.

bu akşam misal temelli elenmiş olsak cıngar çıkardıda....sadece sert eleştiride kalacaklar.

moral olarak antep deplasmanı nasıl olacak bilmiyorum - bugünkü ajaxtan 1 tık daha azda olsa diri rakip olacak.

Hocadan bağımsız GS ile muhabbeti bitmesi gereken topçular

Yusuf
Muslera
Mertens
Kaan
Jakobs

Olmasa da olur topçular
Torreira
Berkan

Yerine daha iyi biri gelirse anında salınması gereken topçular
Jelert
Berkan
Batshuayi

İyi teklif geldiği anda vedalasilmasi gereken topçular
Davinson
Yunus

Kadroya yapılanmaya bak be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt