- 12 Haziran 2013
- 9.916
- 6.002
- 1.843
Moratayi istenmeyen sadece ben miyim? Çok şaşırdım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük tehlikedeyiz amirimDüzeleceğiz takmayın kafanıza. Kafalarına vura vura şampiyon olacağız.
Sırf 3'lü oynamak için bile Morata gelmeli ki bu ikisini kesemesin zorunluluktan 3'lü oynayalım yoksa 4'lü oynamaya devam edersek akıl sağlığımızı yitireceğiz.Moratayi istenmeyen sadece ben miyim? Çok şaşırdım...
12 dakika bekledi kaç sefer oyun durdu top taca çıktı auta çıktı yapmadı değişikliği. Delirdim evde izlerken bir hoca takımını bile bile neden 10 oynatır takımını.yunus degisiklik isareti yaptı ,geberene kadar hamle yapmadi herif ,golü yedik o esnada (6-7 dk lik zaman zarfi)
asla oyuncu degistirmek istemior
trans a flan mana yok
oynasın dursun 12-13 topcuyla
4 hocam 3 milyon da imza parası var 3 yıla yayılmış şekilde.O golü kaçırana 3 milyon euro yani türk lirası ile yılda 112 milyon tl para ödüyoruz hemde 3.santraforumuz olduğu halde
İcardinin boku olamaz boku.
Panik yapmaya gerek yok olur sezonda böyle düşüşler yerlerine yedek alınmaması handikapımızdı. Eğer eksikleri tamamlarsak gaz açarak devam ederiz yolumuza.Büyük tehlikedeyiz amirim
u19 la gidilmeliFener maçı öncesi midyat deplasmanı şoku (gülerek)
Kastım yeni transferlerdi zaten. Olumsuzluk hakim herkeste yeni transferlerle bir hava değişimi şart.Adam mı var yav. Almazlarsa daha çok eskirler. Onların yüzü eskir bizim sinirlerimiz. Oyuna girenlerden sen hesap et kenarı. Koca bir boşluk yedek kulübesi. Tek sevindirici şey sara bugün.
Antep depBol bol mac izleyecegiz
Galatasaray’ın fikstürü:
3 Şubat Gaziantep FK (D)
6 Şubat Boluspor (D) - ZTK
9 Şubat Adana Demirspor
13 Şubat AZ ya da Midtjylland (D)
16 Şubat Çaykur Rizespor (D)
20 Şubat AZ ya da Midtjylland
23 Şubat Fenerbahçe
Yarasa kostümlü herifle daha ne kadar çile çekelim.Moratayi istenmeyen sadece ben miyim? Çok şaşırdım...
Ben ossi bu kadar kaçırırken moratanın kaçırmalarına katlanamam.Sırf 3'lü oynamak için bile Morata gelmeli ki bu ikisini kesemesin zorunluluktan 3'lü oynayalım yoksa 4'lü oynamaya devam edersek akıl sağlığımızı yitireceğiz.
Bu herif bu kadarlık herif zaten alınması kepazelik fenerin eskisi oyuncuları almak rezillik.
valla reis İcardi'nin olmayışında hoca her geçen gün takımın kontrolünü kaybediyor gibi.Düzeleceğiz takmayın kafanıza. Kafalarına vura vura şampiyon olacağız.