Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net fb an itibari ile hem kura hem de kadro kalitesi ile birlikte o pastaya daha yakın ☺️ gülsem mi ağlasam mı bilemedim.. okan başta olmam üzere lütfen defolum
Febe nereye yakin yav. En fazla bizden 1 tur daha fazla oynar, ki insallah oynar bari ligde avantajli duruma geceriz

Hala bir oyuncu diyor. 10 numara yok kanat yok

rasford lazım bu takıma ve taraftara..psikolimiz düzelir ve tutarsa takıma acaip seviye atlatır..osimhen rahsford çok iyi ikili olur..

Umarım Morata gelirse bundan sonra çok girmesi lazım olmayacak ama Batshuayi oyuna bir daha girerse şu adamdan sırtı dönük alıp sağa sola servis yapmasını beklemeyin. Batshuayi sırtı dönük oynayacak dünyadaki son forvet olabilir. Kanada koşu atsın, defans arkasına koşu atsın, rakip kapanırsa da ceza sahasına kamp kursun. MERTENS'lik yaptırmaya çalışmasın artık Okan hoca...

Bu sarı kart cezaları play off tutunda değil, geçersek bir sonraki turun ilk maçı geçerli olacak deniyor.. Doğru mu acaba

Bek transferi falan istemiyorum abi ben barış yunus jelert sallai kanat bek rotasyonu için yeterli gidin 1 tane 10 numara alın birde morata asıl takviyeyi savunmaya yapın 2 net as stoper 2 tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt