Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doue alsak hiçbir sorunumuz kalmayabilirdi yapılan 1 kötü seçim nelere sebep oluyor.

1 ay bitti, bitiyor, pazar geliyor, salı geliyor, cumartesi geliyor oyaladılar oyaladılar alamayınca yangın çıkıp istifa sesleri başlayınca Jelert'e kaldık.

Şehir şehir şampiyonluk kutlamalarına gidip gezeceklerine gidip adam gibi işini yapsalardı hiçbir sorun kalmayacaktı.

Yöneticileri profesyonel yapmamız lazım bu böyle olmayacak.

ekibimizin mevcut ruh halinden faydalanıp transfer yapmak zorunda olduğumuzu bilen satıcılar bizi masaya yatırır artık bu saatten sonra

Hoca da bazen sapitiyor

Okan Buruk: "Avrupa Ligi'nde en kötü şey 3 yeni oyuncu yazabilmek. Bu bana kural olarak hiç mantıklı gelmiyor, saçma geliyor. Bu kuralı doğru bulmuyorum. Daha fazla oyuncu eklemek istiyorum."
kufur kufur kufur

bana öyle geliyor ki maalesef gelen oyuncularla papaz olmamak için transferi geç yapacaklar avrupa listesine yazmamak için

Jelert 9 m euro x (1.2 m euro x 5) = 15 m euro
Jakobs 1 m euro kiralama + 8 m euro zorunlu opsiyon + (2.1 m euro x 3) = 15.3 m euro
Sallai 6 m euro(2.5 m euro x 4) = 16 m euro

Total: 46.3 m euro

Boey: 30 m euro

-16.3 m euro zarar.

Boey zorla tutsak sene sonu serbest kalsa çok daha kardaydık en azından sağ bekte garanti olarak devam ederdi.
Boey'i takımda tutma sansımız yoktu.
Diyelimki bir sekilde Boey'i takımda tuttuk, bedavaya mi oynayacaktı ?
Boey'de Bayern'de 1 senedir doğru düzgün oynamadı, hep sakat.
Yapılan transferler çok yanlış ama Boey'i 30 milyona satmak yanlış degildi.

Bu seneki maaş ve bonservisleri ekleyeyim yine aynı hesaba çıkacak.

Jelert 9 m euro + 0.9 m euro = 9.9 m euro

Jakobs 9 m euro + 2.1 m euro = 11.1 m euro

Sallai 6 m euro + 2.5 m euro = 8.5 m euro

Aurier: 0.1 m euro + 0.65 m euro = 0.75 m euro

1 senelik tutar 30.25 m euro
gitmek isteyen boey değil miydi? yani elimizde tutma şansımız zaten yoktu ama yerine gelenler bal yapmadı. belki jelert para eder ısrar edilirse

Screenshot_2025-01-31-02-03-51-179_com.sofascore.results.webp

Boey'i takımda tutma sansımız yoktu.
Diyelimki bir sekilde Boey'i takımda tuttuk, bedavaya mi oynayacaktı ?
Boey'de Bayern'de 1 senedir doğru düzgün oynamadı, hep sakat.
Yapılan transferler çok yanlış ama Boey'i 30 milyona satmak yanlış degildi.
Satmak yanlış değil 1.5 sene kalmış adamı 30'a satmak iyiydi eğer Erden Timur olmasa 15-16'ya giderdi ama ondan aldığımız para hiç oldu.

Hoca da bazen sapitiyor

Okan Buruk: "Avrupa Ligi'nde en kötü şey 3 yeni oyuncu yazabilmek. Bu bana kural olarak hiç mantıklı gelmiyor, saçma geliyor. Bu kuralı doğru bulmuyorum. Daha fazla oyuncu eklemek istiyorum."
Bu ciddi mi yav. 3 tane oyuncu alabilecek mi de yazacakmış

Yahu Boey sözleşme yenileme tekliflerini reddediyormuş. Gitme sinyalleri vermiş. Satmasan daha sonra ya ucuza gidecekti ya da hatta belki bedavaya gidecekti. Sen sonra yine sağ bek bakacaktın, aynı harcamaları bu sefer 30m kazanmadan yapacaktın.

Yerine alınanların kötü tercihler olması satışın kötü karar olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca yani Sallai falan doğrudan oraya alınan adam değil. Jelert tutmadığı için mecburen orada oynadı. Jakobs da zaten sol beke alındı. Sol bek zaten alacaktın Boey kalsa da. O hesaplarda Jelert'i ve Aurier'i falan saymak lazım sadece ve tabi şimdi alacağımız adamı. Jelert'i falan sonra satarsak da oradan geleni düşeriz.

Gsnin parasını güzelce yiyecekler kökünü kurutup gidecekler sonra kendilerini ortamda çok iyi olduğunu anlatacaklar:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt