- 1 Mayıs 2018
- 57.846
- 48.621
- 3.873
Yatin beyler, fazla futbol beyin yorar. Saglikli degil.
Simdiden iyi geceler.
Ekli dosyayı görüntüle 277289
icmeye gidiyom nereye yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatin beyler, fazla futbol beyin yorar. Saglikli degil.
Simdiden iyi geceler.
Ekli dosyayı görüntüle 277289
Fazla duz olmus. Adamin dogumgunu 3 ay onceydi. Neyse onemi yok, 33 olsun seni mi kiracagim?92li işte 2025 yılındayız düz hesap yapıyorum.
Boş boş şutlarla kasılmış bir istatistik. Sahada oynanan şey kötü
Sunu da kabul edelim bence, takim planlamasi sezon basinda yapilir. Sezon ortasinda degil.
Normalde 23-24 kisilik kadron olur, bunlarin normalde 16 tanesini surekli oynatirsin kalan 6-7 oyuncuda normal yedektir, devre arasinda sakatlik durumlara gore ve belki ayrilacak oyunculara gore 1-2 transferle yola devam edersin ve bu yeni oyunculari da UEFA'ya bildirirsin.
Hoca diyor ki 3 yeni oyuncu bana az geliyor, bu rakam daha fazla olmali. Kisaca biz yaz donemi sictik kadro planlamasinda simdi bunu duzeltmeye calisiyoruz diyor. Olayin ozeti bu. Buyuk takimda bu boyle olmaz, bir futbol akli yok bizde.
Yarın morata iptal olurPara falan konusan olursa agir kufur edicem
bu takima kalite almak ZORUNDASINIZ
Morata
Pavlovic
Sildila
ne varsa gonderin
Bu arada yine kızanlar çıkabilir ama turu geçip Tottenham-Manchester iki takımdan biriyle oynayıp yıpranmaktansa play off'da elenmek daha hayırlı olur çünkü o dönem zaten zor deplasmanlar başlıyor olacak fikstür kol gibiyken boşa zar atmaya gerek yok.
Zorunlu16m opsiyonsa, zorunlu degildir herhold
Bu okandaki 3lü aşkı nereden çıktı yav.
Bir osimhen transferiyle hadi 3lüye dönelim demek çok komik değil mi yav.
Benim için futbol 3lü oyunlardır.
3-5-2 değil 3-4-3 takımı 2 taraflı dengeye ulaştırıp terminatöre dönüşmen için gerekli olan oyun bu da.
Bu oyun için 20-30 milyon euro harcayacaksan stopere yada beklere değil kanatlardaki adamlara harcayacaksın.
Ciddi anlamda sıkıtılı bir oyundur. Ha uygulanamaz mı uygulanır yine de toreira-davinson atıl kurt oyunuyla da oynayamazsın kusura bakmasın kimse.
Şu futbol mantığıyla 1 ay sonra ben bunları almak istemedim derse şaşırmasın kimse.
Tamam dediklerin doğru da 28 şutluk bir hegemonya kurmadık adamlara. Bu maçı izlerken kim kazanacağımıza inandı mesela.Sahada oynanan şey çok da iyi değildi doğru da, şutların hepsi de öyle boş boş şutlar da değildi. Osimhen biri çok net iki tane kaçırdı, Batshuayi bir tane aşırı çok net kaçırdı. Üçü de akan oyunda gayet iyi pozisyonlar. Biri uzun topla çok iyi bir kontratak, biri sağ kanat atağı ve etkili bir orta, diğeri merkezden paslaşmalar sonucu etkili bir uzaktan şut üstüne dönen top...
Onun dışında bir tane Barış'ın nerdeyse karşı karşıya kaldığı ve sağa çekmeye çalışırken kaybettiği, bir tane Yunus'un karşı karşıya kalır gibi olup rakibin yarı faullü müdahalesiyle düşüp kalktığı için vuramadığı toplar var. Onlar xG istatistiğine bile girmedi mesela...
Bunların hiçbiri boş pozisyon veya boş şut değildi. Ha bugün düşük tempoda oynayan vasat bir Ajax vardı, hatta 2. yarı başlarında biraz düştüler bile. O bakımdan oyun iyi değildi diyorum. Yoksa tam motive şekilde kazanmaya çıkmış sert bir Ajax'a karşı bu pozisyonları bulsak takımdan memnun bile olurdum ben...
Zorunlu
Okuma konusunda problem yaşıyorsan cevap vermek için çabalamak zorunda değilsinne saçmalıyorsun 4 lü çıkıp rezil oynuyoruz 2 aydır. bugün de 4lü başlayıp berkan ve kaan gibi gereksiz bek oyuncuları ile maçı baştan verdik. Bayık 4-2-3-1 ile avrupa da 1 tane tur geçme ihtimalin yok