Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsonu gönderip nelsondan kötü daha pahalı stoper almak hem bu yönetime hem hocaya yakışır

Şu çıkan isimlere bakıyorum.Alınan isimlere bakıyorum.Yorumlara bakıyorum.Tam kafayı yemelik..
Allah rızası için doğru işler yapın.Allah rızssı için beceremiyorsanız bırakın gidin salın şu klübü.

stopere 15m verebiliyorsak o paraya bek ve 10 numara getirsek daha iyi.

sevgili samet , istisna olarak baslik icerisinde - teknik adam yorumu yaziyorum . ilginc olacak .

*sistem oncelik ise , nazarimda takibe basladigim 19/20 nordic lig den bugune potansiyeli yuksek isim ; *priske . kurdugu makul takimlara sistemini etkili entegre edebilen bir taktisyen . suan hollanda da .
(ki, prag eslesmemiz donemi mac onu kendisine detaylica deginmistim) . kendiisi nordic menseli > danimarka .

saygi ve selamlar .

Birincisi yabancı hoca işlemiyo ligde
Ama yerli de avrupa da işlemiyo
Gelen hoca tazminatörse sezonu direkt çöpe atıyosun
Potansiyelliyse baskıdan dolayı zaman veremiyosun
İyi birini buldun bu sefer oyuncu grubu çok çalıştırılınca tdyi ham yapıyo
E iyi çalışmazsan özellikle avrupada başarı zor
Avrupayı sallayalım desen yeni hocaya gerek yok okan sonuç odaklı bakılırsa ligin rezaletliğinden dolayı şmp oluyo zaten

Napıcaz bilmiyorum bi tarafta vizyon,bi tarafta gerçekler,bi tarafta tecrübeler,bi tarafta vaziyetler,bi tarafta öngörüler hiçbir şekilde işin içinden çıkılmıyo

Takımı ileriye taşıyabilecek iki adet bek, pozisyonunu doldurabilecek bir 6 no, devamlı oyunun içinde olan organizatör bir 10 no, ikinci bir forvet lazım.
Tebrikler hocam takımın yarısını değiştiriyoruz sezon ortasında

Bu kulubun şuan en büyük sorunu Okan Burukdur!!!!

önce teşhisi doğru koymak lazım

sonra herşey hallolur

Okan olduğu sürece bir üst levele çıkamayacağız hatta gittikce gerileyeceğiz

ulan 8. olsak son 16 da fener bodo anderlect twente maçlarından çıkan geliyormuş bize.

Çeyrek final kapısı sonuna kadar aralanıyormuş, çok yazık oldu çok ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt