Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
bunlar leminayı niye almıyorFeramuzNefreti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar leminayı niye almıyorFeramuzNefreti
Tam beklediğimiz haber işte.Alvaro Morata'nın Galatasaray'a transferi şu an için Santiago Gimenez'in durumu nedeniyle durdurulmuş durumda. (Di Marzio)
haziran 1 kadro planlaması konusunda görüşürüz :/şu 5. yıldızı bir takıp şu yalıya mayısta deli gömleğini bir giydirelim, salacağım futbolu.
bu sefer harbici son senem. ondan sonra okan burukmuş, dursun özbekmiş, icardiymiş, osimhenmiş, kim haklıymış, kim futbolu biliyormuş ne haliniz varsa görün.
bu sene tek hedef ne olura olsun şampiyonluk. isterse kalan 17 maç sıçan gibi futbolla 1-0 kazanalım. öyle ya da böyle. tek hedef şampiyonluk.
vallahi zerre umurumda değil artık ya. feci soğudum bu ortamdan. ülke içi futbol ortamı mucize olur da düzelirse biz de geri döneriz.haziran 1 kadro planlaması konusunda görüşürüz :/
Bu da olmuyor heralde. Ne bitmez çilemiz varmışAlvaro Morata'nın Galatasaray'a transferi şu an için Santiago Gimenez'in durumu nedeniyle durdurulmuş durumda. (Di Marzio)
şöyle 1 husus varbenden 6 ay küçük adama elde 3 tane pahalı santrafor varken 30 milyon euro bağlamamamız isabet olur
2 eylül 2025haziran 1 kadro planlaması konusunda görüşürüz :/
şöyle 1 husus var
eldekilerin şu an biri komple yok, diğerinin de kafasında arıza var
ve sene sonu bence 2si hatta belki 3ü de gidecek
ondan mütevellit bu transferi destekliyorum
15e ben de istemem yaw hayattakankam bu morata yarım sezon oynadı şov yaptı şampiyon etti diyelim. %99 ihtimal 2. sezonun ortasından sonra patatese bağlayacak veya sakatlanacak. Bir dünya bonservis vermeyecek olsan sadece maaşına gelse okeyim de bir de 15 milyon euro falan diyorlar komedi
15e ben de istemem yaw hayatta
7-8e okeyim ama, bence 2.5 sene faydalı olur iyi bir profesyonele benziyor
Futbol bağımlılıktır. Kolay değil hiç ilgilenmemenşu 5. yıldızı bir takıp şu yalıya mayısta deli gömleğini bir giydirelim, salacağım futbolu.
bu sefer harbici son senem. ondan sonra okan burukmuş, dursun özbekmiş, icardiymiş, osimhenmiş, kim haklıymış, kim futbolu biliyormuş ne haliniz varsa görün.
bu sene tek hedef ne olura olsun şampiyonluk. isterse kalan 17 maç sıçan gibi futbolla 1-0 kazanalım. öyle ya da böyle. tek hedef şampiyonluk.