Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu 5. yıldızı bir takıp şu yalıya mayısta deli gömleğini bir giydirelim, salacağım futbolu.

bu sefer harbici son senem. ondan sonra okan burukmuş, dursun özbekmiş, icardiymiş, osimhenmiş, kim haklıymış, kim futbolu biliyormuş ne haliniz varsa görün.

bu sene tek hedef ne olura olsun şampiyonluk. isterse kalan 17 maç sıçan gibi futbolla 1-0 kazanalım. öyle ya da böyle. tek hedef şampiyonluk.

şu 5. yıldızı bir takıp şu yalıya mayısta deli gömleğini bir giydirelim, salacağım futbolu.

bu sefer harbici son senem. ondan sonra okan burukmuş, dursun özbekmiş, icardiymiş, osimhenmiş, kim haklıymış, kim futbolu biliyormuş ne haliniz varsa görün.

bu sene tek hedef ne olura olsun şampiyonluk. isterse kalan 17 maç sıçan gibi futbolla 1-0 kazanalım. öyle ya da böyle. tek hedef şampiyonluk.
haziran 1 kadro planlaması konusunda görüşürüz :/

Ben hayatımda bu kadar beceriksiz ve utanma diye bir şey olmayan bir ekip görmedim.

benden 6 ay küçük adama elde 3 tane pahalı santrafor varken 30 milyon euro bağlamamamız isabet olur
şöyle 1 husus var

eldekilerin şu an biri komple yok, diğerinin de kafasında arıza var, yok gibi bişey

ve sene sonu bence 2si hatta belki 3ü de gidecek

ondan mütevellit bu transferi destekliyorum

avrupa icin 6 gun kalmis heralde

bu heriflerin kalan zaman zarfinda topcu alabilecegine inanan renkdaslarimiz var midir acaba

O alçak oluşum ile kendimizi kıyaslamaya gerek yok. Biz kendi işimize bakacağız.

Benim kadrom kalite açısından önce sayı olarak eksik. Takımımda orijinal mevkisi bek olan 2 tane oyuncu var.

Birisi çok silik kaldı diğerinin sakatlık sorunu var. Bu durumda ben beksiz yola devam ediyorum.

Kalecinin durumu ortada. En rahat olduğumuz bölge stoper ama ne hikmetse hocamız tavır alıp en iyi oyuncularımızdan birini oynatmıyor.

Adamı gönderemiyoruz da öyle 90+'larda oyuna sokup zaman geçiriyoruz. Yetmiyor üstüne 20 milyona stoper bakıyoruz.

Mertens'in yedeği yok. 3-4 mevkiyi yedekleyen Barış'a bir şey olsa şu an kaleye gidemeyeceğiz.

Sara ve Torreira'nın yedeği Demirbay ve Berkan. Demirbay zaten etkisiz eleman Berkan'ı da sol bek ve stoper oynatmaktan orta sahada 1 yada 2 defa oynattık.

Orta sahamız bu durumdayken üstüne Morata alalım diyorlar tamam fırsattır alabilirsin ama benim önceliklerimi de alın Morata'yı da alın o zaman sesim çıkmaz.

Sonra rekor kırmış hocaya laf ediyormuşuz. Abicim bu kadro planlamasını ben mi yaptım? Kazanmamız gereken hedef maçları cümbüş taktiği ile oynayıp ben mi kaybettim? Hep aynı senaryo dün o kadar eminim ki kaybedeceğimizden maçı izlerken ümitlenmiyorum bile... Bu oyun anlayışında sorun var.

Hoca bunu düzeltecek, yönetim artık biz zahmet işini yapacak, biz taraftar olarak da sonuna kadar destekleyeceğiz. Muslera'ya yapılan ıslığa rağmen şu 3'lüden işini en iyi yapan taraftar ise kulübün şapkasını önüne alıp bir düşünmesi lazım.

şöyle 1 husus var

eldekilerin şu an biri komple yok, diğerinin de kafasında arıza var

ve sene sonu bence 2si hatta belki 3ü de gidecek

ondan mütevellit bu transferi destekliyorum

kankam bu morata yarım sezon oynadı şov yaptı şampiyon etti diyelim. %99 ihtimal 2. sezonun ortasından sonra patatese bağlayacak veya sakatlanacak. Bir dünya bonservis vermeyecek olsan sadece maaşına gelse okeyim de bir de 15 milyon euro falan diyorlar komedi

kankam bu morata yarım sezon oynadı şov yaptı şampiyon etti diyelim. %99 ihtimal 2. sezonun ortasından sonra patatese bağlayacak veya sakatlanacak. Bir dünya bonservis vermeyecek olsan sadece maaşına gelse okeyim de bir de 15 milyon euro falan diyorlar komedi
15e ben de istemem yaw hayatta

7-8e okeyim ama, bence 2.5 sene faydalı olur iyi bir profesyonele benziyor

Avrupa'da rotasyon yapıp tüm ağırlığı lige vereceksek ben bu kadroya tamamım bu arada. Fakat Okan hoca Jelert, Nelsson ve Yusuf gibi oyuncuları biraz işin içine katabilmeli, Yani kadromuz dar değil sadece katkı alabildiğimiz oyuncu sayısı yeterli değil. Fatih Terim son döneminde kadro dışı kalmış Donk ve Sinan'dan bile katkı alabiliyordu Okan hoca'da eldeki az kullandığı isimlerden katkı almayı başarabilmeli. Kaan'ı bu kadar yıpratacağına Jelert'i daha sık kullanmalı keza Mertens bu kadar yoruluyorken Yusuf'u devreye sokmalı. Bu kadar çok gol yediğimiz ortadayken Nelsson'a şans verebilmeli ve stoper hattında rekabet oluşturmalı. Kadromuz biraz daha efektif kullanılabilir açıkçası.

Son düzenleme:
15e ben de istemem yaw hayatta

7-8e okeyim ama, bence 2.5 sene faydalı olur iyi bir profesyonele benziyor

baba olmak konusundaki istikrarı maça çıkma hususunda da varsa tabi ki gelsin ama geri dönüşü olmayan bir ton bonservise gerek yok. Osimhen birkaç karşı karşıya daha kaçırırsa napoli 45e falan bırakır kıvama gelir ona veririz parayı

Futbol bağımlılıktır. Kolay değil hiç ilgilenmemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt