- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Avrupa’da başarı olmadığı sürece Okan benim için bitmiştirArda icin ne dusunuon admirim, daha erken mi?
Lakin banane ister kalır ister gider, saldım takımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa’da başarı olmadığı sürece Okan benim için bitmiştirArda icin ne dusunuon admirim, daha erken mi?
FT Faynenşıl feyıl piley dönemlerini gözardı edersek son sezonu rumenler hariç güzel T ler yaptırdıTerim okan torrent
Biri transferleri yaptıracak
Biri takıma idman yaptıracak
Biri takımın başında maça çıkacak
Eşlesene üçünü
Okanı ft bile yiyemedi biz nasıl yiyecez kara kara düşünüyorumOkanı kovun
Buna bile inancım artık yokBu dakikadan sonra Camavinga falan beklemiyorsunuzdur herhalde
Alacakları adam takımında istenmeyen birisi olacak tabii ki
yiyebildiginiz kadarini yersinizOkanı ft bile yiyemedi biz nasıl yiyecez kara kara düşünüyorum
Yok yav yanlış yazmis.20 macta 2 golSağbek bu sezon 20 gol mü atmış, neymiş bu yuh
Jackson pahalı olur bizimkiler Jelert'in rekorunu kırmak istermi emin değilimTüm transferleri İtalya'dan yapın İtalya iyidir. Sağ kanat beke bunu @Alper Altun kendisini Barış Alper gibi tarif etmişti. Sol kanat beke Barış Alpe'i atacağız o zaman. Jelert'e yazık ediyoruz.
tek çare milli takıma paslamamız lazım ahbertOkanı ft bile yiyemedi biz nasıl yiyecez kara kara düşünüyorum