Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.049
- 21.003
- 1.848
anlamını tahayyül bile edemezsinBilmiyom, ne demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamını tahayyül bile edemezsinBilmiyom, ne demek
@Metin İbrahim Kavukçu göreveYönetim yüzünden mizah bile yapamıyoruz
fb'in daha kolay bir path yakalaması iyi oldu ha. yine bizim şansımıza.Anderlecht eleyemez bence ama diğerleri olabilir.
Rize maçının olduğu hafta ertelenirse bize yararSizce ertelenmesi isimize gelir mi? Fb cok gec oynuyor avantaj sanki
Fener istemezzDerbi neden ertelensin ki play off rövanş maçından 4 gun sonra oynanacak maç zaten..
Ertelenmesi gereken maçlar play off maçlarının arasındaki maçlar.. Bizim rize deplasmanı,fb nin içerideki kasimpasa maçı..
ben de bilmiyorum. çok havalı söylemesiBilmiyom, ne demek
Gurbolar mobbinge maruz kaliyoanlamını tahayyül bile edemezsin
Haftaiçi maç yoksa oynatmazlar da 2 derbiyi de pazartesi oynamış olacağız
sedatım avatar fatih hocamın yüzüne arabi topçunun su fışkırttığı sekans mıYönetim yüzünden mizah bile yapamıyoruz

Bilmiyom, ne demek
O zaman iyi. Kesinlikle ertelenmemeliKupa maçları var hafta içi ama böyle dandik turnuvalarda oynarsak maçları daha çok Pazartesi oynamaya devam ederiz.
Pazartesi oynanırsa bu maç 2 takımında kupa maçı Perşembe oynatılır. Buna ATV ne der o önemli
Öyle bir yoldan yürümelerini istemem şahsenfb'in daha kolay bir path yakalaması iyi de oldu ha. yine bizim şansımız.
biz ilk turdan salalım bence avrupa'yı. bunlar anderlecht'i eleyip avrupa'da devam etsinler. lige kesin olarak yansır.
malesefsedatım avatar fatih hocamın yüzüne arabi topçunun su fışkırttığı sekans mı
Fener istemediği için bence de olmaz zaten de derbi ertelensin goygoyuna girmememiz lazım.. Dünyanın neresinde avrupa maçından sonraki lig maçı ertelenmiş.. Önceki maç ertelenirFener istemezz
Avrupadan hangi ülkenin gurbolarini en cok seviyonGsmizi Tahayyül edemiyorum hakanım![]()
Tabikide ben