Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ucak lutona inecek denince yine biri gidip g.tunden lutondan oyuncu sıkmış hemen işe bak ya ahahaha.Bir şey olsa Tolgahan bilirdi zaten

Lemina'nın gençliği veya Melo tipi hareketli, her iki yarı sahada da etkin, güçlü, ikili mücadele kazanma oranı yüksek , uzun ve iyi pasör 6 numara tipi her türlü sorunumuzu çözerdi.

Lemina'nın gençliği veya Melo tipi hareketli, her iki yarı sahada da etkin, güçlü, ikili mücadele kazanma oranı yüksek , uzun ve iyi pasör 6 numara tipi her türlü sorunumuzu çözerdi.
torreira yerine degıl mı

1000045786.webp

Asprillayi 1 gun once bilen eksideki elemandan inciler

- Ruizle gecen yildan beri gorusuluyormus medyaya sizinca psg tutusuo apar topar sozlesme yapmis.. normalde ihtimal varmis aslinda sanirim Sane gibi bir piyango olacakti
- İcardiyle anlasilmis sozlu olarak
- 17 K cepte ama 4. Opsiyon falan
- Oulai icin 32+ kutucu demis mactan once o olmazsa Magassa hazir bekliyormus
- Asprillayi ta Watfordta istemisiz para yokmus 2.5 yil once
- Marmoush ve Almada hala ilgi alanimizdaymis
- Sene sonu icin topcularimiza cok teklif varmis

Danois ve mukau ikisine basin parayı biri yüzde yüz tutar ya maks 40 a biter herhalde ikisi

valla geçirdiği iki sezonu da 4 sezonluk oynadı. o yüzden bir sey diyemem. özellikle çocuklar üzerindeki etkisini yıllar yıllar sonra maddi manevi kazanc olarak geri toplayacağız. bu tarz takımla dnası tutan cok oyuncu gelmez memlekete. benim gördüğüm en iyi eşleşmeydi bu konuda. saha içi dışı inanılmaz işler yaptı. maddi değil benim kaygım performans odaklı. yarın öbür gün protestolar basöar ise canım sıkılır böyle hikaye baslangıcı kötü bitmemeli.
Ona yuzde yuz katiliyorum.vedalar iyi olmali. Tribun olarak mutlaka olur ama

Sneijderin ayrilisini hala kotu hatirlarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt