- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
Ucak lutona inecek denince yine biri gidip g.tunden lutondan oyuncu sıkmış hemen işe bak ya ahahaha.Bir şey olsa Tolgahan bilirdi zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

torreira yerine degıl mıLemina'nın gençliği veya Melo tipi hareketli, her iki yarı sahada da etkin, güçlü, ikili mücadele kazanma oranı yüksek , uzun ve iyi pasör 6 numara tipi her türlü sorunumuzu çözerdi.
Miktar ne kadarAdam Ersin’e süper chat atıyor ‚bir daha cevap vermezsen yayini terk ederim diyor“ ersin de özür diliyor
![]()
İki tanede sade soda al guplayalımSigara almaya cikayim, bu gece uyku yok
Ona yuzde yuz katiliyorum.vedalar iyi olmali. Tribun olarak mutlaka olur amavalla geçirdiği iki sezonu da 4 sezonluk oynadı. o yüzden bir sey diyemem. özellikle çocuklar üzerindeki etkisini yıllar yıllar sonra maddi manevi kazanc olarak geri toplayacağız. bu tarz takımla dnası tutan cok oyuncu gelmez memlekete. benim gördüğüm en iyi eşleşmeydi bu konuda. saha içi dışı inanılmaz işler yaptı. maddi değil benim kaygım performans odaklı. yarın öbür gün protestolar basöar ise canım sıkılır böyle hikaye baslangıcı kötü bitmemeli.
Lemina gibi iki adam garanti olsun, ister yan yana ikisini oynat ya da yanlarına torreira sara ilkaydan birini koy her türlü iş yapar bence.O zaman Torr'a pek gerek kalmaz
Yaşı 26-27 var ama olsun gelsin.
kim oAdam Ersin’e süper chat atıyor ‚bir daha cevap vermezsen yayini terk ederim diyor“ ersin de özür diliyor
![]()