Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.350
- 21.327
- 2.663
Umarım biran önce olurMakara bir yana ben Okan hocanın bizden sonra bir büyük takım yada baş altı Avrupa yapacağımı düşünüyorum başarılı olur olmaz bilemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım biran önce olurMakara bir yana ben Okan hocanın bizden sonra bir büyük takım yada baş altı Avrupa yapacağımı düşünüyorum başarılı olur olmaz bilemem
Sence ?Magassa yi hic izleyen var mi
Yerine kim gelmeli hocamUmarım biran önce olur
Umutun ışıkı sönsün mü istiyorsun yaniGecen sene adi ciktiginda ban yedim bunu dedim diye
UnaiYerine kim gelmeli hocam
Asprilla ismi ne zaman çıktı ilk?İsmi hiç çıkmamış bir ortasaha olabilir mi acaba ?
Cevap veriyorum : olamaz tabiki
Videolardan gördüğüm kadarıyla derli toplu bir oyuncu soğuk kanlı baya uzun pasları güzel çok fazla çıkmasa da kaptığı toplarla hücuma çıkıyor veya ayağa uzun oynuyor driblingi de lemina kadar olmasada varMagassa yi hic izleyen var mi
İsmi hiç çıkmamış bir ortasaha olabilir mi acaba ?
Cevap veriyorum : olamaz tabiki
Arda Turan icin daha erken mi
Skills izledim dribling yok gibi ndiaye gibiMagassa yi hic izleyen var mi
Arda kendi adam olsun alırız sonraArda Turan icin daha erken mi
Takimi adam eder
Arkadaşı niye Atıf yaptin. Kulağına ezan mi okudun hüsnüAtif yaptigim arkadasi
2 gun önceden gidip mac icin hazirlik mi yapacakmis?Maça gidiyor dedi tolgahan bir sey çıkmaz.
Elbet bir gün takimin basina gececek, seviyorum ne yalan söyleyimArda kendi adam olsun alırız sonra
ismi fazla çıkmadan çabuk bitti transfer. Tolgahan demişti ilk herhaldeAsprilla ismi ne zaman çıktı ilk?