Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 maclik galibiyet serisi disindaki maclarda delik desik olduk yaw. Monako 5 tane atabilirdi. Gerci Yakup o topu cizgiden cikarmasa o macta farkli bir sonucla bitecekti muhtemelen. Bodo macinda 3-1'den rahatlikla 3-3 bitebilirdi. Cok methettiginiz Apo'yu yerlerde surundurduler ikinci yari.
O bunu yapsaydi su sunu yspsaydiya kaldiysak suanda ilk 8deydik

Yusuf Günay Kaan İlkay Ahmed İcardi Torreira en geç sene sonu vedalaşmakta fayda var. Hem gençleşme hamlesi hem de takımın güncellenmesi hamlesi, Torreira'ya üzülürüm ama her transfer dönemi Güney Amerika'ya dönme çabası açıklamaları sıktı artık, kimse vazgeçilmez değil, bu köklü değişim hocayla mı yapılacak yoksa yeni hocayla mı olmalıydı onu da izleyip karar göreceğiz, bence Okan hoca skorlardan bağımsız değişmeli, gereğinden fazla yıprandı ve bizi yıpratmaya başladı.
29 yaşına gelen sözleşmesi bir yil kalan vb gönderilmesi dusunulmeli tartisilmali para kazanılmali sonra profesyonel ekibin belirlediği listeden onlar buraya gelmez fm mi oynuyorsunuz gibi konuşanlara bakmadan oyuncu alinmali transfer teklifi yapılmalı . Bu bir kulup kültürü olsun

Bergamoya uç. Ederson için sık elindeki parayı ya.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Magassa olsa iyiydi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apom ne yap ne et 28 ine kadar olayı soğut hadi güveniyorum sana canım

Danimarka Ligi Brondby 10 numarası :Nicolai Vallys .Alın getirin 10 numaramız olsun fazla pahalı olmasın işini yapsın .O ligten birde yedek golcumuzi aldikmi tamamdır.İste scouting.

2 orta saha alırsak biri yazılmayacak heralde Avrupa listesine. Ya da 1 orta sahayla kapatacağız.

2 orta saha alacagimizi dusunmuyorum.1 orta saha genc bekliyorum 1 de firsat transferi bekliyorum dusunce olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt