- 9 Ocak 2014
- 33.074
- 9.420
- 1.538
Mühim 1 istekMekatımızı kaldıracak iki orta saha transferi istiyoruz.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mühim 1 istekMekatımızı kaldıracak iki orta saha transferi istiyoruz.
Yeni rota neresi
O bunu yapsaydi su sunu yspsaydiya kaldiysak suanda ilk 8deydik3 maclik galibiyet serisi disindaki maclarda delik desik olduk yaw. Monako 5 tane atabilirdi. Gerci Yakup o topu cizgiden cikarmasa o macta farkli bir sonucla bitecekti muhtemelen. Bodo macinda 3-1'den rahatlikla 3-3 bitebilirdi. Cok methettiginiz Apo'yu yerlerde surundurduler ikinci yari.
sen bile bize soruyorsan vah halimizeYeni rota neresi
Nesi sağlam oyuncu ya futbolcu olduğu şüpheliE soksunlar artık sağlam oyuncu
29 yaşına gelen sözleşmesi bir yil kalan vb gönderilmesi dusunulmeli tartisilmali para kazanılmali sonra profesyonel ekibin belirlediği listeden onlar buraya gelmez fm mi oynuyorsunuz gibi konuşanlara bakmadan oyuncu alinmali transfer teklifi yapılmalı . Bu bir kulup kültürü olsunYusuf Günay Kaan İlkay Ahmed İcardi Torreira en geç sene sonu vedalaşmakta fayda var. Hem gençleşme hamlesi hem de takımın güncellenmesi hamlesi, Torreira'ya üzülürüm ama her transfer dönemi Güney Amerika'ya dönme çabası açıklamaları sıktı artık, kimse vazgeçilmez değil, bu köklü değişim hocayla mı yapılacak yoksa yeni hocayla mı olmalıydı onu da izleyip karar göreceğiz, bence Okan hoca skorlardan bağımsız değişmeli, gereğinden fazla yıprandı ve bizi yıpratmaya başladı.
Yirenkyi ile gece bir sokakta denk geldiğini düşünseneParma da olan Keita'yı alın, bir de ilk insan vardı onu alın. Ortasaha tamamdır
Yirenski paslanmis demiri bike keserMagassa, Mukau, Yirenski bilmem ne bu adamlara nasıl bu kadar çabuk yükseliniyor anlamıyorum. Lille'de Bentaleb'i kesemeyen adam bize gelip Lemina'yı nasıl kessin.
Evet koçum konum ver de seni bi laciverte boyayayımHayırdır konum mu istiyorsun
Seni agresif görüyorum bu ara abeEvet koçum konum ver de seni bi laciverte boyayayım
ekibimiz kötüyken sinirlerim yüksekSeni agresif görüyorum bu ara abe