- 6 Eylül 2014
- 94.251
- 65.017
- 4.608
Bu edersonu atalanta Brezilya'dan mi aldiParma 12'e aldi bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu edersonu atalanta Brezilya'dan mi aldiParma 12'e aldi bu arada
Bak kardeşim böyle beklentiyi yükseltip taraftarın ayarını bozmayın.
Transfer sezonu açıldığından beri yok baba orta saha yok elit oyuncu yok dünya yıldızı falan filan..
Geçin boş muhabbeti 25 gün oldu daha resmi teklif yaptığımız orta saha yok piyasada
Orada 2.5 alana biz niye 10 veriyoruz, Arabistan miyiz?başka türlü bitmesi imkansız
millet yazıyor da maliyetini bilsin
Salernitana'danBu edersonu atalanta Brezilya'dan mi aldi
6 numaraya 30-40 verilmesini doğru bulmuyorum. Para harcayacaksak 10 numaraya harcayacaktık. 10-12 civarı olsa eyvallah defansif yönden iş görür de fazlası zararParma 12'e aldi bu arada
Aslinda Avrupa'da bu cok normal olan birsey. Bizde maaslar TR liginin cazibesi olmadigi icin sisiyor. Ancak ona ragmen Noa Lang ve Asprilla gibi transferlerin maasi takimi baz aldiginda ortalama. Yuksek maas dedigim 5 ve uzeri. Mesela Lookman 10 istiyordu.Bonservisi yüksek olup maaşı düşük olan kaç topçu vardır ki
gelmez çünküOrada 2.5 alana biz niye 10 veriyoruz, Arabistan miyiz?
Verecegin max Ilkay maasi olur, 4.5+0.5 bonus 5 diyelim senelik.
Bons konusunda asagi yukari dogru rakami yazmissin zaten adamlar devre arasinda gondermeyecegiz diyorlar.
İtalya Ligi'nde olmayan takım bile bunu bulmuş.Salernitana'dan
Brezilya'ya git sende bulursun, illa onundeki kuluplerden oyuncu bakarsan zaten pahali olacagi asikar.İtalya Ligi'nde olmayan takım bile bunu bulmuş.
Yokgedsonu istiyorsanız başkana iletecegim
Forumun yuzde 90 ina sorsan zaten Aspirilla nin 10 numara olmadigini bilir renkdas.Okan hoca bu konuda ne dusunuyor bilmiyorum ama mesela Almadayi Atletico macinda forum begenmemisti ancak adam pas hatasi yapmadan savunmanin derinliklerine oynadi hep oyun gorusu cok iyi.Aspirilla ise daha cok kanatlarda adam eksilten onemli potansiyel olarak gozukuyor bunu senin benim gorup futbol aklinin gormemesi sasirtici.Yahu hocam Almada zaten 10 numara çıkışı da 10 numara MLS 'de çok iyi sezon geçirirken de 10 numara. Atleti 4-4-2 oynadığı için adamı sol kanat oynatıyorlar. Pasları iyi o çocuğun , oyun görüşü ve şutları da iyi. Aspirilla hayatında kaç maç 10 numara oynadı veya kaç iyi sezonu bilmiyorum ben mesela ,tabiki alınır, alınmaz değil ,denersin zorunlu opsiyon yok iyi transfer. Ama dediğin gibi alındığı mevki bilemiyorum...
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi