Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bak kardeşim böyle beklentiyi yükseltip taraftarın ayarını bozmayın.
Transfer sezonu açıldığından beri yok baba orta saha yok elit oyuncu yok dünya yıldızı falan filan..

Geçin boş muhabbeti 25 gün oldu daha resmi teklif yaptığımız orta saha yok piyasada

Nevzatin haberiyle beklenti yükselten adamında ayari bozulsun ya bazı şeyler olmali yani bazende.

başka türlü bitmesi imkansız
millet yazıyor da maliyetini bilsin
Orada 2.5 alana biz niye 10 veriyoruz, Arabistan miyiz?

Verecegin max Ilkay maasi olur, 4.5+0.5 bonus 5 diyelim senelik.

Bons konusunda asagi yukari dogru rakami yazmissin zaten adamlar devre arasinda gondermeyecegiz diyorlar.

Bonservisi yüksek olup maaşı düşük olan kaç topçu vardır ki
Aslinda Avrupa'da bu cok normal olan birsey. Bizde maaslar TR liginin cazibesi olmadigi icin sisiyor. Ancak ona ragmen Noa Lang ve Asprilla gibi transferlerin maasi takimi baz aldiginda ortalama. Yuksek maas dedigim 5 ve uzeri. Mesela Lookman 10 istiyordu.

Orada 2.5 alana biz niye 10 veriyoruz, Arabistan miyiz?

Verecegin max Ilkay maasi olur, 4.5+0.5 bonus 5 diyelim senelik.

Bons konusunda asagi yukari dogru rakami yazmissin zaten adamlar devre arasinda gondermeyecegiz diyorlar.
gelmez çünkü
para dışında bi şeyle ikna edemezler
ben bu paraları verelim demiyorum

isteyenler maliyetini bilsin diyorum

sevilla denen gariban takımdan fernando'nun falan intikamını almak için gidip agoume çekmeliyiz , devran döndü artık şimdi onlar muhtaçlar bizim paraya

Yahu hocam Almada zaten 10 numara çıkışı da 10 numara MLS 'de çok iyi sezon geçirirken de 10 numara. Atleti 4-4-2 oynadığı için adamı sol kanat oynatıyorlar. Pasları iyi o çocuğun , oyun görüşü ve şutları da iyi. Aspirilla hayatında kaç maç 10 numara oynadı veya kaç iyi sezonu bilmiyorum ben mesela ,tabiki alınır, alınmaz değil ,denersin zorunlu opsiyon yok iyi transfer. Ama dediğin gibi alındığı mevki bilemiyorum...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumun yuzde 90 ina sorsan zaten Aspirilla nin 10 numara olmadigini bilir renkdas.Okan hoca bu konuda ne dusunuyor bilmiyorum ama mesela Almadayi Atletico macinda forum begenmemisti ancak adam pas hatasi yapmadan savunmanin derinliklerine oynadi hep oyun gorusu cok iyi.Aspirilla ise daha cok kanatlarda adam eksilten onemli potansiyel olarak gozukuyor bunu senin benim gorup futbol aklinin gormemesi sasirtici.

samimi söylüyorum lokman süper olur iyi hoşta orta sahaa nerde kardeşim ?? bana sorsalar ederson bize gelecek ama lokman şikeci adilere gitçek kabül mü deseler vallaha kabul edecek durumdayım.Orta saha alın dün gördük lemina girdikten sonra nasıl oyun üstünlüğünü aldığımızı

Bence yirenkiy de teknik varsa biraz onu almalı zaten tipoloji olarak magara adami gibi bir şey bu fiziksellik ile ezilmiyordur herhalde. Kazma değilde teknigi varsa denenebilir buluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt