- 3 Haziran 2015
- 57.200
- 66.408
- 4.143
Askımız Oulai olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk yurekli icin kisik ateste pisen operasyonlar olarak tier 343 talep ediyorum.Arkadaslarla konustuk aslinda 2 yapacaktim ama genel olarak onun Galatasaray hakkindaki haberleri ve karsi tarafi cogu zaman ifsa edip, onlarla mucadele etmesi ve bize faydasi dokundugu icin 1'de kalsin dedik.
Turnuvadan sonra fiyatı daha da artmıştır. 40 milyondan aşağı satmazlarBCT: Pape Gueye'ye tekrar rota kırıldı. Okan hocanın en çok istediği isim bu
Yirenki'yi beğenmemek mümkün mü? Erkek güzeli sefil Bilo gibiBCT: Genç yetenekler arasında Okan hocanın en çok beğendiği isim Caleb Yirenki
eyvahBCT: Pape Gueye'ye tekrar rota kırıldı. Okan hocanın en çok istediği isim bu
Galatasaray derinindeki aksakallıSami Yen’i bilerek düşürmedik, GS sosyal medyasında fenere karşı tek başına savuşan adamı da düşürmeyelim diye. Zırt pırt birşey söylediği de yok zaten.
Burhan Can da benzer sebeplerden yükseltildi, yeri geldiğinde cimbom old boys moduna giriyor, böyle adamlara da destek veriyoruz, o kadar.
Kimin neyi doğru neyi yanlış yaptığının farkındayız kısacası.
Hocam cok iyi adam. düşünülür umarim boyle isimlerstrasbourgdaki el mourabet'i beğendim , iki yönlü oyun kurucu tam benim sevdiğim